Copil de 2 ani rapit de un aligator de pe o plaja din OrlandoUn baietel de doi ani este cautat, dupa ce a fi fost luat de un aligator de pe o plaja din statiunea Disney World din Florida. Tatal s-a luptat cu reptila pentru a-si salva copilul, insa eforturile au fost in zadar, potrivit stirileprotv.ro.

Adrian Whitsett, reporter local, a scris pe Twitter ca aligatorul care a luat copilul ar avea peste doi metri lungime. Un martor a spus ca la fata locului “era aglomeratie, iar baiatul era pe plaja cand a fost insfacat de crocodil. Totusi, nimeni nu a vazut momentul”.

Potrivit Comisiei pentru Conservarea Pescariei si Animalelor Salbatice, aligatorii sunt foarte numerosi in zona si sunt des intalniti in zone populate.

Seriful Jerry Demings a sustinut o conferinta de presa in care a spus ca exista certitudinea ca baietelul a fost rapit de aligator. Mai mult, tatal acestuia s-a luptat cu reptila pentru a-si salva copilul din coltii ei.

Demings a mai spus ca familia copilului – doi adulti si trei copii – este din Nebraska si sosise pentru o scurta vacanta in Orlando, duminica.

“Tatal a intrat in apa si a incercat sa-si salveze copilul, dar nu a reusit. Pana la un punct, si mama a fost in apa”, a mai spus seriful.

Operatiunile de cautare continua.

 

Rose Silva, purtatorul de cuvant al Biroului serifului din districtul Orange, a spus ca dupa doua ore de cautari copilul nu fusese gasit. La operatiunea de salvare au fost implicate mai multe autoritati, inclusiv elicoptere.