O femeie din India a devenit mama la 72 de ani

Share Button

 

O femeie din India a devenit mama la 72 de aniO femeie din India a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, după ce a făcut tratament de fertilizare timp de doi ani. Bebeluşul este primul copil al cuplului, după 46 de ani de căsătorie.

Potrivit presei internationale, bebelusul s-a nascut luna trecuta, a cântărit la naştere 2 kg şi a fost declarat de medici pe deplin sănătos.

Pentru a rămâne însărcinată, femeia care a declarat că are în jur de 70 de ani, a folosit un tratament de fertilizare, cu ovule donate.

Femeia, considerata una dintre cele mai bătrâne mame din lume, nu isi cunoaste de fapt vârsta reală deoarece nu are certificat de naştere, o situaţie comună în India.

Anurag Bishnoi, embrionolog şi patron al centrului de fertilizare, National Fertility and Test Tube Baby centre din Hisar, a declarat că femeia ar putea avea 72 de ani.

Proaspăta mămică a spus că atât ea, câ şi şi soţul său, Mohinder Singh Gill, un fermier în vârstă de 79 de ani, îşi pierduseră speranţa de a mai avea propriul copil, având o viaţă chinuită într-o ţară în care infertilitatea este văzută ca un blestem de la Dumnezeu.

“Dumnezeu a auzit rugăciunile noastre. Viaţa mea este completă acum “, a declarat femeia pentru AFP.

“Mă ocup singură de copil. Mă simt atât de plină de energie. Soţul meu este şi el foarte grijuliu şi mă ajută cât de mult poate “, a mai spus femeia.

“Oamenii ne întreabă ce se va întâmpla cu copilul după ce murim. Dar am încredere deplină în Dumnezeu. Dumnezeu este atotputernic şi omniprezent, el va avea grijă de tot “, a spus proaspatul tata.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
  • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
  •  
  • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
  •  
  • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
  •    
       

    Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici