Oferta speciala pentru seniori - Sejur de 5 zile de la numai 399 lei/persoana in Delta DunariiIn noul program Delta Dunarii pentru Seniori, bunicii beneficiaza de un sejur complet la Gulliver Delta Resort. Pentru 399 lei, seniorii (50+) primesc urmatoarele servicii: 5 zile de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, transferul cu barca, acces gratuit la piscina.

Mai multe detalii despre aceasta oferta ce nu trebuie ratata, poti gasi pe www.gullivertours.ro

Delta Dunării este adevărata perlă sălbatică a României, o îngemănare de pământ și apă, un lux oferit de natură .

delta2Cea mai frumoasă Deltă europeană și a treia ca importanță în lume poate fi descoperită într-o vacanța de neuitat.

Un sejur în Delta Dunării fără o vizită la pădurea Letea este incomplet, așa că nu ar trebui să-ți refuzi plăcerea de a admira caii sălbatici, păsările rare sau lianele încolăcite de trunchiurile copacilor. Letea, arie protejată încă din anul 1938, este cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și totodată singura pădure de stejar din lume care s-a dezvoltat pe un grind maritim.

delta3Pentru a te bucura aceste minuni ale naturii, Gulliver Delta Resort 3* vine cu numeroase facilităţi de care ai nevoie.  Amplasat într-un splendid cadru natural din localitatea Uzlina, în inima Deltei la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort este locul perfect în care să petreci câteva zile de neuitat, în care te poți bucura de spectacolul păsărilor și frumusețea apelor în nuanțe de verde-smarald și de liniștea care te îmbie la visare.

delta4De asemenea, în cadrul hotelului se organizează excursii opționale prin care poate fi exploatata minunata Delta Dunării.

 

 

 

 

delta5