Delta Dunarii destinatia ideala pentru un Paste special

Delta Dunării este adevărata perlă sălbatică a României, o îngemănare de pământ și apă, un lux oferit de natură.

Cea mai frumoasă Deltă europeană și a treia ca importanță în lume poate fi descoperită în mini-vacanța pascală, prin programul Paște în Delta Dunării pentru toți românii, la tarife imbatabile! Pentru un sejur la Gulliver Delta Resort de 5 zile cu masă, transport și transfer cu barca plătești numai 799 de lei/ pentru 2 persoane.

În cadrul acestui pachet sunt incluse următoarele servicii: 5 zile de cazare cu mic dejun sau alte mese, cina festivă de Paste, transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului, de la numai 799 lei/ 2 persoane.

Un sejur în Delta Dunării fără o vizită la pădurea Letea este incomplet, așa că nu ar trebui să-ți refuzi plăcerea de a admira caii sălbatici, păsările rare sau lianele încolăcite de trunchiurile copacilor. Letea, arie protejată încă din anul 1938, este cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și totodată singura pădure de stejar din lume care s-a dezvoltat pe un grind maritim.

Cazare Delta Dunării

Pentru a te bucura aceste minuni ale naturii, Gulliver Delta Resort 3* vine în sprijinul tău cu toate facilităţile de care ai nevoie, amplasat într-un splendid cadru natural din localitatea Uzlina, în inima Deltei la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort este locația perfectă în care să petreci câteva zile relaxante în perioada sărbătorilor pascale, în care te poți bucura de spectacolul păsărilor și frumusețea apelor în nuanțe de verde-smarald și de liniștea care te îmbie la visare. De asemenea, în cadrul hotelului se organizează excursii opționale prin care vei putea explora minunata Delta Dunării.