Cautam Mini Super Chef pentru “Bucataria Copiilor”, un altfel de atelier de gatit

Vreti un copil sanatos, de nota 10? Personalizati meniul celor mici cu solutii sanatoase, gustoase si rapide.

www.labucatarie.rowww.kidsnews.ro si Tupperware va asteapta in data de 15 Martie, ora 18.00,in strada Halelor nr. 5, in “Bucataria Copiilor”, la un altfel de atelier de gatit, dedicat parintilor ocupati, dar preocupati de alimentatia sanatoasa.

Fiecare copil va avea sansa de a fi Mini Super Chef si va invata sa gateasca preparate rapide si sanatoase, folosind ingrediente de calitate, sub indrumarea specialistei in nutritie Alina Stoica, Nutribalance.

Implicarea copiilor in bucatarie reprezinta un mod util, distractiv si sanatos de a petrece timp de calitate in familie. Parintii care ajung in “Bucataria Copiilor” vor invata alaturi de micutii lor cat de important si de distractiv este sa-i determinam pe cei mici sa participe la procesul pregatirii hranei, sa-i invatam cum sa socializeze si altfel sau ce inseamna spiritul competitional.

Multa distractie, informatie de calitate si surprize va asteapta in “Bucataria Copiilor”, unde se poate inscrie orice aspirant la titlul de Mini Super Chef, cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 12 ani.

Pentru inscriere, trimiteti un email cu numele parintelui, al copilului/copiilor, varsta copilului si un numar de telefon la adresa office@labucatarie.ro.

Locuri limitate.