“Peter Pan şi Piratul” – spectacol de teatru interactiv pentru copiiDuminică, 1 noiembrie 2015, de la ora 11.30, la R’evolution Cafe (în mansarda magazinului Diverta – Piața Romană, nr. 5, sector 1, București) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru interactiv pentru copii Peter Pan și Piratul, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de dramaturgul scoțian James Mattew Barrie.

Vă invităm pe un tărâm fantastic, acolo unde copiii își crează propriile povești, cu personaje care trec împreună printr-o serie de aventuri pline de suspans.

Muzica şi dansul vor fi ingredientele care completează atmosfera din Țara de Nicăieri, unde un băiețel curajos va înfrunta un pirat plin de ifose, dar nu pe atât de brav pe cât se crede.

Cei mici vor “complota” cu Peter Pan împotriva piratului pentru a-și salva prietenii și se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.Cei mici vor “complota” cu Peter Pan împotriva piratului pentru a-și salva prietenii și se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.Cei mici vor “complota” cu Peter Pan împotriva piratului pentru a-și salva prietenii și se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo. Nu vor lipse sesiunile de face painting și tombola de la finalul spectacolului. Cei mici vor “complota” cu Peter Pan împotriva piratului pentru a-și salva prietenii și se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo. Nu vor lipse sesiunile de face painting și tombola de la finalul spectacolului. Nu vor lipsi baloanele modelate şi tombola de finalul spectacolului.

Distribuție: Elena Vasilică, Adina Stan și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.Distribuție: Elena Vasilică, Adina Stan și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.Distribuție: Elena Vasilică, Adina Stan și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.Distribuție: Elena Vasilică, Adina Stan și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 30 lei/copil (*părinții au acces gratuit).

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau să ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://www.facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com/

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.