fetus din fetusIn India, medicii au extras, in urma unei interventii chirurgicale, un fetus din corpul unui copil in varsta de 4 ani, aceasta fiind o operatie foarte rara, ca urmare a unei anomalii de dezvoltare a embrionului in timpul sarcinii.
Initial, medicii au crezut ca au gasit o tumora in abdomenul micutului. Au descoperit apoi cu stupefactie ca era vorba de un fetus, foarte bine implantat in abdomenul micului de 4 ani.

Totul a inceput in momentul in care copilul a inceput sa se planga de dureri intense de burtica. La spital, specialistii au crezut la inceput ca este vorba despre cancer. Dar o examinare realizata cu ajutorul ultrasunetelor a evidentiat prezenta unui embrion.  Prin operatie, medicii au extras un fetus mort care avea unghii, brate si picioare. Specialistii au explicat acest caz ca fiind unul foarte rar cunoscut sub denumirea de “fetus in fetus”.

Este vorba despre o anomalie in dezvoltarea embrionului ce apare in cazul unei sarcini cu gemeni cand unul dintre frati intra in interiorul corpului celuilalt prin cordonul ombilical. Potrivit Parents.fr, micutul si-a revenit cu bine din interventia chirurgicala, dar ramane inca sub observatie medicala