scoala de vara-afisMuzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani să participe, în perioada 3 – 7 august 2015, la un nou modul al Școlii de vară – „Entomologie criminalistică”.

Entomologia criminalistică se ocupă cu studiul speciilor de insecte necrofage, cu scopul de a determina un interval post-mortem cât mai precis. Această metodă criminalistică se utilizează în numeroase țări din Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii.

Dacă vreți să descoperiți cum sunt utilizate speciile de insecte necrofage pentru estimarea intervalului post-mortem, cum se colectează și se analizează probele, precum și multe alte lucruri interesante ce au loc atât în laborator, cât și pe teren… vă așteptăm la cursul susținut de către drd. Lavinia Iancu.

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31, în limita a 15 locuri/modul.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Informaţii suplimentare despre programe: Florentina Purdescu, șef birou Relații Publice, Marketing Cultural și Programe Educaționale, e-mail: florentinap@antipa.ro, tel: 0729.074.127.