pista biciclistiCa urmare a finalizării lucrărilor de implementare a programelor de semaforizare, pista pentru biciclete de pe Calea Victoriei va fi deschisă circulaţiei bicicliştilor începând cu a doua jumătate a zilei de 22 aprilie 2015, potrivit unui comunicat al Admisnitratiei Strazilor.
Pista se întinde pe traseul cuprins între Bulevardul Regina Elisabeta şi Piaţa Victoriei şi are câte o bandă pentru fiecare sens. În intersecţiile în care este permis virajul către stânga, au fost realizate benzi suplimentare.Potrivit Hotnews.ro, intre str. Dem Dobrescu si str. CA Rosetti, pista este intrerupa, nefiind trasat niciun marcaj nici pe trotuar nici pe strada. Pe langa amenajarea pistei de biciclete, municipalitatea a largit si trotuarele si a ingustat carosabilul de la patru la doua benzi pe sens, iar pe margine au fost plantati arbori. Acesta este primul proiect din Bucuresti in care municipalitatea taie din spatiul destinat masinilor pentru a oferi mai mult loc pietonilor si biciclistilor.

Municipalitatea a terminat toamna trecuta o mare parte dintre lucrarile la pista de biciclete, ramanad neterminat tronsonul din Piata Revolutiei. Biciclistii au folosit chiar si asa pe timpul iernii si in primavara bucatile pe care se putea circula. Tronsonul din Piata Revolutiei a fost finalizat in aceasta primavara.