lumanareSaracia, dar si inconstienta, unui parinte din Rovinari, au trimis la cer, 6 ingeri. Barbatul s-a stins, alaturi de copiii lui, din cauza unei improvizatii, la instalatia de incalzire, potrivit stirileprotv.ro

Omul si-a montat singur centrala, fara sa obtina nicio autorizatie, iar rezultatul este unul cutremurator. Cei 6 frati, cu varste intre 6 luni si 7 ani, n-au avut nicio sansa. Imaginile terifiante au fost descoperite de pompieri. Acestia au spart usa locuintei, dupa ce vecinii au simtit un miros puternic de gaz.

Robert, cel mai mare dintre frati, avea 7 ani si era in clasa intai. Langa el s-au stins Raluca de 6 luni, dar si fratiorii lor Denisa, Andreea, Alexandru si Ana. Toti erau nascuti in luna august. Din pacate vietile lor aflate abia la inceput, au fost curmate brusc.

Singurul vecin care a vazut le-a vazut trupurile firave dupa ce pompierii au intrat in casa, va ramane marcat.

Alexandru, cazuse dupa un fotoliu, dupa ce a incercat probabil sa se salveze.

Alarma in blocul din Rovinari s-a dat abia dupa ce alti doi copii care locuiesc intr-un apartament de deasupra au acuzat dureri de cap si stari de voma.

Specialistii au descoperit ca locuinta de la parter in care stateau victimele era incalzita cu o centrala termica pe care proprietarul o montase singur, fara nici o autorizatie, in luna decembrie.

Instalatia improvizata nu evacua asa cum trebuie gazele iar azi noapte vantul puternic de afara, a intors aproape tot monoxidul de carbon in garsoniera.

In plus, inconstient dar si extrem de sarman, tatal copiilor avea un furtun pe care il schimba zilnic de la centrala la un boiler pentru a incalzi apa.

Cei mici i-ar fi spus in urma cu cateva zile ca se simt rau insa parintele nu i-a luat in seama. Tatal, in varsta de 29 de ani nu avea slujba. Sotia sa intretinea familia. Femeia a plecat la munca in Italia, la scurt timp dupa ce a dat nastere mezinei.