Anca Serea si Noah Anca SereaIngrid Maria Lucia IvanovCorina BudSimona Patruleasa si Ingrid Maria Lucia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În acest weekend, vedetele și copiii lor au petrecut ziua de Moș Nicolae în cel mai nou mega loc de joacă: Grand Play din Băneasa Shopping City! Anca Serea, Simona Pătruleasa, Sonia Argint Ionescu și Corina Bud, împreună cu micuții lor, s-au numărat printre invitații speciali ai evenimentului de deschidere.

Grand Play, cel mai nou spațiu de divertisment pentru copii din Băneasa Shopping City, a fost inaugurat sâmbătă, într-un eveniment care a abordat importanța pe care jocul o are în dezvoltarea armonioasă a celor mici. Invitata specială a evenimentului, Anca Serea, a vorbit despre propria experiență ca mamă în alegerea celor mai distractive activități pentru copiii săi. Alături de ea, la eveniment au luat parte și alți părinți celebri, precum Simona Pătruleasa, Sonia Argint Ionescu și Corina Bud.

Noul loc de distracție ia forma unei balene și este situat în interior, la parterul centrului comercial. Atracțiile din acest spațiu îmbină divertismentul cu elemente educative, ce contribuie la dezvoltarea abilităților cognitive și fizice ale micuților. Grand Play are două etaje și se împarte în trei zone. Primele două zone sunt amenajate pentru activitățile recomandate copiilor pe grupe de vârstă (grupă de copii între 1-3 ani și între 3-12 ani), iar a treia zonă este dedicată petrecerilor. În această zonă pot fi sărbătorite zile de naștere și alte evenimente pentru copii.

Alături de aspectul educativ, siguranța este un alt factor-cheie luat în considerare pentru conceperea Grand Play. Părinții beneficiază de un spațiu de relaxare de unde își vor putea supraveghea copiii prin intermediul unui ecran ce afișează imaginile transmise de mai multe camere de filmat situate în interiorul Grand Play. Totodată, fiecare dintre produsele folosite pentru construcția și amenajarea Grand Play este certificat și respectă cele mai înalte standarde europene în materie de siguranță.