www.feliifine.roCumpără Reinert Felii Fine, înscrie codurile câştigătoare şi intră în cursa pentru marele premiu de 10.000 de RON şi alte multe de premii.

Reinert România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piaţa locală de mezeluri ce activează în comerțul modern, lansează campania promoţională „Reinert premiază gusturile fine”. Campania se desfășoară pană in data de 9 noiembrie 2014 şi este prima campanie integrată realizată de producător cu scopul de a promova gama Reinert Felii Fine lansată pe piață la începutul acestui an.

Campania „Reinert premiază gusturile fine” vine să răsplătească consumatorii fideli, punând în joc sute de premii: 168 genți termice cu produse Reinert Felii Fine, 56 rucsacuri termice complet echipate pentru picnic, 4 seturi de mobilier de bucătărie şi marele premiu constând în 10.000 de RON, pentru satisfacerea celor mai fine gusturi.

produse participanteÎn cadrul acestei campanii vor participa toate cele șapte produse ce intră în componenţa gamei Reinert Felii Fine, iar semnalizarea promoției se va realiza prin aplicarea pe ambalajul acestora a unei etichete promoționale ce va conține pe lângă detaliile legate de concurs şi cu un cod unic de participare, cod ce se va putea înregistra pe platforma online a campaniei www.feliifine.ro. Site-ul campaniei va fi ușor de accesat şi de pe tabletă sau smartphone, facilitând astfel înregistrarea codurilor promoționale.

Mecanismul de participare la concurs este gândit astfel încât toţi consumatorii produselor din gama Reinert Felii Fine să poată intra în competiţie, fie că sunt consumatori ocazionali sau consumatori fideli – loialitatea aducând după sine şanse de câștig mult mai consistente. Astfel au fost create 4 nivele diferite de premii pe care consumatorii le pot accesa în funcţie de numărul de coduri promoţionale înscrise în competiţie, după cum urmează:

  • 1 cod înregistrat pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia pentru una dintre cele 168 de genţi termice cu produse Reinert Felii Fine (3 premii/ zi);
  • 2 coduri înregistrate pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia şi pentru unul dintre cele 56 de rucsacuri termice complet utilate pentru picnic (1 premiu/ zi);
  • 4 coduri înregistrate pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia şi pentru unul dintre cele 4 seturi de mobilier de bucătărie (1 premiu/ două săptămâni);
  • 7 coduri înregistrate pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia şi pentru marele premiu în valoare de 10.000 RON, pentru îndeplinirea celor mai fine gusturi.
  • Mai mult de 7 coduri inscrise in concurs aduc mai multe sanse de castig pentru fiecare nivel in parte

Campania “Reinert premiază gusturile fine!” este susţinută de un mix de comunicare integrata cu declinari atat in zona de presa scrisa, cat si in zona de PR, online, si social media.

Reinert Felii Fine este cea mai noua gama de produse din portofoliul H&E Reinert Romania, lansarea sa pe piața realizându-se la începutul acestui an. Startul a fost dat cu trei produse crud-uscate: Salam Banatean, Salam Ardelenesc, Salam de curcan, iar de la finalul lunii Iunie au fost adăugate gamei încă trei produse din categoria șunci: Șuncă din piept de pui, Șuncă din piept de curcan si Șuncă din pulpa de porc. In luna Iulie, s-a adăugat gamei si cel de-al șaptelea produs – Salamul cu boia dulce, produs ce face parte din categoria afumat-uscat.

Toate produsele din gama Felii Fine se incadreaza la categoria premium si se evidentiaza prin ingredientele de cea mai buna calitate, prin ambalajul rafinat, discret, ce permite o buna vizualizare asupra produsului, prin modul in care feliile foarte fine sunt asezate in caserola si nu in ultimul rand prin siguranta pe care o ofera consumatorilor, datorita componentei sale fara agenti alergeni precum soia, lactoza sau gluten. Mai multe detalii despre gamă puteti afla accesand link-urile: www.facebook.com\Reinert.Romania şi pe www.feliifine.ro/.

Info Companie

H&E Reinert SRL, prezent pe piaţă din România din anul 2007, este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piaţa locală de mezeluri ce activează în comerțul modern, fabrica de la Feldioara fiind prima fabrică pe care producătorul german Reinert o deschide în afara graniţelor ţării de origine.

Pe parcursul celor 7 ani de când  fabrica  din România a fost deschisă, Reinert a reuşit să îşi creeze un renume în segmentul mezelurilor premium, renume consolidat de recunoaşterea consumatorilor. Dovadă a aprecierii produselor Reinert de către consumatorii din România stau distincţiile „Votat Produsul Anului” primite  de către trei produse din portofoliul Reinert, respectiv Salamul de Sibiu Reinert (in 2014), „Martinel Şuncă” şi „Martinel Mortadella” (in 2013). Competiţia “Produsul Anului” este organizată în România de către Media Concept Store (www.produsulanului.com).