LFG-RadiantSkinHA-86062Secom® anunta extinderea din 15 septembrie portofoliului cu noua gamă de fito-dermatocosmetice Life-flo®, produse pentru îngrijirea și înfrumusețarea tenului, a pielii, a părului și a unghiilor. Secom® este unic importator în România al brandului internațional Life-flo®, precum și al altor 9 branduri de suplimente alimentare 100% naturale.

Gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® include produse pentru îngrijirea zilnică a pielii, pudre de argilă, uleiuri de bază, uleiuri speciale și unturi de corp. Acestea pot fi folosite fie simple, fie în combinație cu alte produse din gamă, pentru realizarea propriilor formule de îngrijire a tenului, a pielii corpului, a părului și a unghiilor.

Produsele de îngrijire zilnică a pielii sunt reprezentate de creme hidratante, anti-aging, anticelulitice, pentru uniformizarea pigmentării pielii sau care conferă luminozitate și fermitate. Pudrele de argilă constituie baza perfectă pentru prepararea măștilor de față, pentru prepararea produselor minerale de curățare a tenului, pentru împachetări, detoxifiere sau exfoliere. Uleiurile de bază sunt excelente pentru îngrijirea pielii și pentru crearea formulelor delicate de curățare și îngrijire a tenului sau a părului, fiind, în același timp, perfecte pentru aromaterapie sau masaj. Uleiurile speciale au o putere de penetrare ridicată, de aceea sunt recomandate pentru obținerea unor efecte cosmetice intensive, utilizate atât ca atare, cât și în combinație cu alte baze uleioase ori untoase. Unturile de corp oferă o experiență inedită de îngrijire a pielii, esențele organice și forma onctuoasă asigurând hidratare și hrănire în profunzime.

“Secom® înseamnă sănătate și, de astăzi, și frumusețe. Extinderea portofoliului este un nou element ce vine să consolideze poziția de lider de autoritate a companiei noastre și să confirme excelența și competența ce ne-au caracterizat întotdeauna în identificarea și oferirea celor mai eficiente soluții”, afirmă Andrei Costea, Managing Partner Secom®.