Rabla pentru Periuta Ta_Eveniment_BucurestiSâmbătă, 13 septembrie, bucureștenii care vin la plimbare în Parcul Tineretului din Capitală cu vechea periuță de dinți au ocazia să primească în schimb una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50%1 pentru pastă de dinți, la cortul Caravanei ”Rabla pentru Periuța Ta”, parte din campania ”Zâmbește România”, susținută de Aquafresh®, Sensodyne® și Parodontax®.

Doar pe parcursul zilei de sâmbătă, începand cu ora 10:00, în Parcul Tineretului (intrarea dinspre liceul Gheorghe Șincai), la cortul Caravanei „Rabla pentru periuța ta”, locuitorii capitalei care își aduc vechea periuță, primesc gratuit în schimb o periuță nouă de dinți și un cupon de reducere între 30 – 50% pentru pasta de dinți preferată, din gamele Aquafresh®, Aquafresh® Kids, Sensodyne® sau Paradontax®, valabil în rețeaua Carrefour. Mai mult, participanții pot aduce și periuțele familiei (maximum 3 periuțe în total).

La cortul ”Rabla” se pregătește și o activare inedită – mai ales pentru copii, dar și pentru cei mari: cei care vin vor avea ocazia să își graveze numele pe noile periuțe de dinți, printr-un procedeu de personalizare.

De asemenea, participanții vor putea sta de vorbă cu specialiștii în sănătatea orală care vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia. Caravana va continua în luna septembrie și octombrie și în alte orașe din țară – vă invităm să consultați calendarul complet pe site-ul www.zambesteromania.ro.

Constanța: duminică, 14 septembrie, în față la City Mall;
Brașov: sâmbătă, 20 septembrie, în Piata Sfatului, la fântâna arteziană;
Iași: 27 septembrie, în fața Palatului Culturii;
Cluj-Napoca: 4 octombrie, pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieței Matei Corvin;
Oradea: 5 octombrie, în Centrul Vechi, pe str. Republicii;
Galați: 11 octombrie, în fața Casei de Cultură;

Totodată, organizatorii campaniei Zâmbește România reamintesc tuturor că au la dispoziție peste 1.000 de cabinete stomatologice în toată ţara care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitați să caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor, din lista disponibilă pe www.zambesteromania.ro.

Statistici: românii își schimbă periuța de dinți o dată la 2 ani

Inițiativa promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinților românilor. Cele mai recente studii de piață[2] arată că un român folosește în medie, la nivel urban, aceeași periuță de dinți timp de 2 ani, deși medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la 3 luni. În Capitală, bucureștenii folosesc în medie o periuță pe an. Apoi, fiecare român consumă în medie 1,39 de tuburi de pastă de dinţi pe an, în creștere ușoară față de datele naționale din anul anterior.