splendidaDaca iti  doresti o vacanta deosebita pe care nu o vei uita niciodata, o croaziera este cu siguranta cea mai buna alegere. La bordul unui vas de croaziera totul devine o poveste minunata, oaspetii bucurandu-se de momente feerice. Aceasta vacanta poate deveni povestea vietii voastre datorita peisajelor desprinse din paradis, oraselor culturale, distractiei si relaxarii de care tu si familia ta puteti avea parte atat de simplu.

Nu aveti d efacut decat sa va imbarcati la bordul MSC Splendida, o nava uluitoare, care va va purta in apele Italiei, Tunisiei si Spaniei.

MSC Cruises continua sa uimeasca lumea cu vasele sale de croaziera din clasa ‘Fantasia’. Futuristica, dar conservand trasaturile stilului italian elegant, MSC Splendida este o nava uluitoare: ofera oaspetilor un paradis feeric, norocosii pasageri putandu-se bucura de ‘un voiaj’ minunat si nu de o simpla ‘calatorie’!

MSC Cruises a pregatit un serviciu de 5 stele pentru pretentiosii oaspeti ai MSC Yacht Club, o zona exclusivista ce dispune de 99 de apartamente spatioase si serviciul non-stop al unui majordom. in salonul Top Sail Lounge dotat cu Skydome, oaspetii pot savura privelistea nemarginita a stelelor.

splendida-2Pentru a se simti relaxati, oaspetii se pot bucura la MSC Aurea Spa de magia masajelor balineze sau tratamente subacvatice holistice – procedee mostenite din vremea romanilor. Saune, bai turcesti, solare, spatii pentru relaxare, thalassoterapie, masaj, bai calde – va puteti abandona relaxarii intr-o atmosfera luxurianta. Divertismentul la bordul MSC Splendida nu are limite: patru piscine, o sala de sport, teren de squash, simulator de Formula 1 si multe altele…

Cei de la MSC Cruises va propun nu doar sa vizitati lumea, ci sa va si ingrijiti de frumusetea ei naturala. Din acest motiv, MSC Splendida respecta standardele verzi, fiind o performera ecologica. Aceasta moderna nava este echipata cu cele mai inovative sisteme ce garanteaza economisirea energiei si protejarea mediului, MSC Splendida castigandu-si astfel titlul de Eco Ship.

splendida-3Cu imbarcarea din Genova, MSC Splendida va va oferi clipe minunate trecand prin porturi cu peisaje superbe, fie ca este vorba de Messina, Barcelona, Marsilia sau Napoli.

In Messina nu ratati Fantana lui Orion, Turnul cu ceasul astronomic si Catedrala, ”Domul” cum o numesc italienii. Faceti neaparat o plimbare pe La Rambla in Barcelona si cautati operele celebrului Gaudi.

Marsilia vi se va dezvalui cu a sa istorie iar o plimbare prin celebrul parc Borely nu trebuie ratata. 

Date de imbarcare: 15, 22, 29 Iunie; 06, 13, 20, 27 Iulie; 03, 10, 17 24, 31 August; 07, 14, 21, 28 Septembrie; 05, 12, 19 Octombrie, 02, 09 Noiembrie 2014

Durata unei croaziere este de: 7 nopti/ 8 zile

Tarife:

de la 479 euro/ persoana – loc in cabina interioara

2 Copii cu varsta cuprinsa intre 0 – 17.99 ani beneficiaza de gratuitate la croaziera*

Servicii standard incluse in tariful unei croaziere:

– cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de cabina aleasa

– toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina (bufet sau restaurant desemnat a la carte pentru pranz si cina)

– bauturile non alcoolice din timpul meselor principale ale zilei (doar la bufet) apa, ceai, lapte, cafea, suc

– un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara

– petrecerea de bun venit oferita de capitan

– seara de gala cu o cina speciala

– utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness

– participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi).

 





LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.