Croaziera cu nava Costa Serena, nava zeilor: Italia, Spania, Franta

costa-serena-1-300x207Costa Serena este nava zeilor! Personajele din mitologia greceasca au fost readuse la viata pe aceasta nava si va vor insoti intr-o calatorie de neuitat. In Atriu zeii Pantheonului vegheaza asupra voastra, cei 6.000 de metri patrati devotati starii de bine cu bai, bazin de thalassoterapie, sauna, solariu si sali de tratament va vor face sa aratati dumnezeieste.

Teatru, lounge-uri elegante, club si biblioteca, 13 baruri, incluzand un lounge Cigar si un bar Coffee & Chocolate, sala de gimnastica dotata cu aparate de ultima ora, antrenori personali si lectii realizate in grup, pista de alergat in aer liber, terenurile de sport si tenis va vor oferi clipe de relaxare de neuitat!

Costa Serena va va oferi posibilitatea de a vedea orase si peisaje de nedescris. Napoli, Palma de Mallorca, Barcelona si Marsilia va asteapta cu farame de istorie si amintiri de neuitat.

costa-serena-300x215Ajunsi in Palma de Mallorca trebuie sa vedeti neaparat Catedrala, o constructie impresionanta in stil gotic si Pestera Dracului, una din cele mai adanci pesteri din lume. Picasso, Miro si Dali va asteapta sa le admirati faimoasele opere la Muzeul Spaniol de Arta Contemporana.

La Barcelona, va asteapta energia si veselia emanate de faimosul buevard Las Rambas, catedrala Sagrada Famiglia, Parcul Guell si, de ce nu o vizita in parcul de distractii Tibidabo sau la Oceanograf.

Cat despre Marsilia, un oras atat de incarcat de istorie, o plimbare prin celebrul parc Borely nu trebuie ratata.

Detalii croaziera:

Tarife de la 499 euro/ persoana

2 copii cu varsta cuprinsa inte 0 – 17.99 ani beneficiaza de gratuitate*

Port imbarcare/ debarcare: Savona

Date de imbarcare: 08, 15, 22, 29 Iunie; 06, 13, 20, 27 Iulie; 03, 10, 17, 24, 31 August 2014

Servicii standard incluse in tariful de croaziera:

  • cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de cabina aleasa;
  • pensiune completa cu meniuri variate de-a lungul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun,pranz, ceaiul de dup-amiaza, pizza & snack-uri, cina & surpriza de la miezul noptii;
  • cafea, ceai si inghetata, nelimitat pe durata meselor;
  • cocktail de bun venit oferit de capitan si seara de gala cu o cina speciala; meniuri speciale de Craciun, Anul Nou si Paste;
  • meniu special conceput pentru copii;
  • acces la piscine, sauna & Jacuzzi;
  • acces la teatru, lounge-uri elegante, club si biblioteca;
  • sala de gimnastica dotata cu aparate de ultima ora, antrenori personali si lectii realizate in grup;
  • pista de alergat in aer liber, terenuri de sport si tenis;
  • programul zilnic cu evenimentele la bord si un sumar al stirilor principale.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *