bucatariepartytupperware-300x199Povestea produselor Tupperware a inceput in 1946 cand fondatorul companiei, Earl Tupper, a prezentat Bolul Wonderlier, un produs revolutionar dar cu vanzari modeste.

Afacerea Tupperware a luat amploare cu adevarat in 1948 datorita unei femei – Brownie Wise! Ea este persoana care a inventat conceptul de Party Tupperware – o idee care a avut un succes incredibil si care i-a adus un bine-meritat post de Vice-Presedinte al companiei.

Brownie Wise este femeia care a pornit o revolutie! Intr-o perioada in care principala ocupatie a femeilor era casa si familia, in care societatea era dominata de barbati – cei care sustineau familia din punct de vedere financiar – femeile si-au descoperit potentialul de antreprenoriat, au inteles ca pot fi in acelasi timp sotii, mame dar si sa aduca un venit substantial in familie!

Tupperware a lansat conceptul de vanzare prin party, un model de succes urmat ulterior de numeroase companii de vanzari directe.

Dincolo de ingeniozitatea produselor, de stiinta si tehnica ce se afla in spatele acestora, Tupperware inseamna oameni si acest lucru nu s-a schimbat nici in aceasta era moderna, in care tehnologia si mediul virtual par sa ne ocupe tot timpul.

Party-ul Tupperware ramane in continuare o sansa de a te intalni cu familia, prietenii, vecinii, colegii si de a petrece momente de calitate alaturi de ei.

Fii si tu Gazda unui Party Tupperware!

Contacteaza un Prezentator din orasul tau, sau, daca inca nu cunosti unul, viziteaza www.tupperware.ro, rubrica Contact si noi te vom pune in legatura cu persoana potrivita.