concurs persilSilan Sensitive – cel mai bun Silan pentru pielea sensibila

Studiile arata faptul ca din ce in ce mai multe persoane din Europa sufera de alergii si probleme ale pielii. Una din trei persoane sufera de cel putin o alergie in ziua de azi– in fiecare gospodarie exista cel putin o persoana cu piele sensibila. Deoarece pielea este in contact permanent cu hainele, persoanele cu piele sensibila trebuie sa fie foarte atente la produsele folosite pentru spalarea rufelor. Acum Silan Sensitive are o formula imbunatatita, fiind dedicat persoanelor cu piele sensibila si chiar si celor care sufera de alergii.

Silan 4K Bo Sens 2,0Noua formula Silan Sensitive este testata dermatologic si este recomandata de catre Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor. ECARF este un institut European non-profit care foloseste tehnici stiintifice de cercetare a produselor dedicate pentru piele sensibila.

Gama Sensitive este disponibila in doua variante delicate – Silan Sensitive si Silan Sensitive Rose & Silk Extracts. Testele realizate de catre ECARF arata rezultate foarte bune, ambele variante Silan Sensitive find acceptate foarte bine de catre persoane care sufera de alergii. Fiecare sticla Silan Sensitive poarta astfel sigla ECARF, ca o garantie a calitatii produsului.

Sigla de calitate ECARF este oferita “produselor ce pot fi utilizate in cazul alergiilor”, pe baza unor studii si criterii de specialitate. Produsele si serviciile primesc sigla ce atesta certificarea doar daca s-a demonstrat ca ajuta la imbunatatirea calitatii vietii pentru cei ce sufera de alergii.

Pe langa faptul ca lasa rufele moi si catifelate, noul Silan Sensitive are un parfum nou, testat dermatologic, care nu va cauza nicio reactie alergica si poate reprezenta un factor aditional de siguranta pentru cei cu pielea sensibila.

PE_Gel_20_SE micPersil Expert Sensitive -puternic cu petele, dar delicat cu pielea!

Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls a fost special dezvoltat pentru persoanele cu piele sensibilă, iar acest lucru a fost demonstrat de testele dermatologice. Nu conţine coloranţi, iar parfumul a fost creat special pentru pielea sensibilă. Formula Persil Sensitive este îmbogăţită cu perle preţioase de Aloe Vera. Aceste micro-perle sunt dispersate în ţesătură în timpul procesului de spălare şi se menţin chiar şi după uscare.

Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls este un detergent potrivit pentru pielea sensibilă, dar fără a face compromisuri asupra performanţei la spalare!

Intra la topicul de concurs pe pagina de Facebook si poti castiga unul din cele 10 premii ce contin fiecare detergent Persil Expert Sensitive si Balsam Silan Sensitive (cu formula noua, certificata de ECARF, special pentru pielea sensibila a bebelusilor sau a persoanelor predispose la alergii).

Fiecare premiu contine 4 sticle:

• 2 x sticle de Persil Expert Sensitive (1,46L – 20 de spalari – pret recomandat 25.18 RON)

• 2 x sticle Silan Sensitive (2L – 57 de spalari – pret recomandat 15.6 RON)

Regulamentul concursului:

1. Like paginii de Facebook Kidsnews.ro

2. Like si Share concursului pe Facebook.

3. Adaugă un comentariu la imaginea concursului în care să menționezi “Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru reusita spalarii in siguranta?”

Concursul se încheie pe 27 aprilie 2014 la ora 16.00.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anuntați pe site-ul www.kidsnews.ro.

Mult succes !!!

CONCURSUL S-A INCHEIAT! MAI JOS VA PREZENTAM …

LISTA CASTIGATORILOR:

  •  Dumitrascuta Gelu
  • Vio Rica
  • Oana Tanase
  • Despina Bodoc
  • Dragos Mogaldea
  • Ionela Valsec
  • Marinescu Alla
  • Felly Fely
  • Catalin Zaharie
  • Rodica Vilceleanu

Felicitari!!!

Castigatorii sunt rugati sa trimita un email pe adresa contact@kidsnews.ro cu datele de identificare (nume, prenume, adresa completa, numar de telefon, adresa de email) pentru a va putea expedia premiul care consta in 4 produse: 2 x sticle de Persil Expert Sensitive si 2 x Sticle Silan Sensitive.

Va multumim pentru participare si va asteptam si la alte concursuri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.