revicareRevicare, cel mai nou brand de produse naturale pentru frumusete si sanatate, si-a anuntat marti lansarea pe piata romaneasca si internationala.

Revicare propune un concept bazat pe vindecare, frumusete si o stare de bine. Pentru ca brandul combina tot ce este mai bun din natura cu tot ce este mai bun din stiinta. Produsele sale se adreseaza deopotriva frumusetii si sanatatii. Acestea contin plante cu efecte binefacatoare, dar si uleiuri esentiale care parfumeaza pielea si parul si dau o stare de bine.

„Prin Revicare, am dorit crearea unui brand care sa imbine placerea cumpararii si aplicarii cosmeticelor cu beneficiile medicinale si de sanatate. Ne dorim sa oferim clientilor nostri produse delicate, eficiente si sigure pentru utilizarea pe termen lung. Cautam in permanenta noi ingrediente, noi proprietati si noi formule pentru a ne extinde tot mai mult gama. Parte din misiunea noastra este sa cream cate un produs pentru fiecare nevoie de frumusete sau sanatate”, marturiseste Sandra Popescu, Managing Partner Revicare.

Gama de produse a Revicare include produse cosmetice pentru corp si fata – spray-uri, masti, creme, saruri de baie cu proprietati de relaxare, dar si terapeutice, precum si sapunuri cu arome delicioase de ciocolata, cafea, lavanda sau scortisoara. Acestora li se adauga o linie de suplimente naturale pentru slabire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere si o linie de produse pentru barbati destinate ingrijirii personale si potentei.

„ Prin prisma  produselor Revicare, am incercat sa ne adresam celor mai comune probleme cu care ne confruntam in stilul de viata modern. Eu cred ca organismul uman trebuie ajutat la toate nivelele, atat pe interior cat si pe exterior. De aici, suplimentele care se adreseaza aproape tuturor sistemelor interne. In gama de produse de ingrijire, ne adresam corpului in intregime, de la radacinile parului pana la calcaie. Dorinta noastra majora?  Revicare sa devina parte integranta din rutina zilnica a cumparatorilor, fara ca acestia sa faca eforturi speciale in beneficiul sanatatii.”, adauga Sandra Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.