tarc hexagonalBaby Boom recomanda un articol multifunctional ce indeplineste 3 functii: loc de joaca, premergator si bariera de securitate.

Copilasul tau va avea parte de cea mai mare distractie, in timp ce isi va dezvolta abilitatile motrice si coordonarea miscarilor.

Tarcul este lucrat manual, numai din lemn de fag (esenta tare), fiind un produs 100% natural. Astfel, copilul tau nu va respira vapori toxici si se va juca in siguranta.

In functie de imaginatia si necesitatile tale, tarcul din lemn se poate modula in diferite forme sau poate fi folosit ca bariera de securitate XXL SAU tarc patrat sau dreptunghiular.

Prinde Reducerile la Baby Boom Show

Tarcul hexagonal de joaca este singurul loc unde copilul tau va sta nesupravegheat anumite perioade de timp. Cea mai naturala si sigura alegere este tarcul din lemn recomandat de la 0 luni la 3 anisori.

Pentru vizitatorii BABY BOOM SHOW, acest tarc vine cu o reducere de 33%, fiind partener de nadejde al Iepurasului de Paste. Asa ca nu ratati editia de primavara a targului BABY BOOM SHOW pentru o varietate de reduceri, oferte si noutati pentru toti copilasii si tinerii parinti!

logo_bbs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.