distractie skiTuriștii care își vor petrece weekend-ul în stațiunile de pe Valea Prahovei vor putea schia în condiții bune pe mai multe pârtii din Sinaia, Bușteni și Azuga și vor participa la demonstrații de schi și snowboard și la concerte susținute, printre alții, de Vunk, Connect-R, Alex Velea, Antonia și Deepcentral.

Primăria Sinaia organizează sâmbătă la baza Pârtiei Noi din stațiune, evenimentul “Dragoste albă din foc și gheață” care va cuprinde demonstrații de schi și snowboard, spectacole de lumini și sculptură în gheață, potrivit Agerpres.ro.

50 de copii, tineri schiori ai cluburilor din Sinaia, vor face demonstrații pe schiuri îmbrăcați în costume de carnaval, iar Trupa Crispus va face un show cu flăcări zburătoare pe zăpadă, spectacolul fiind completat de un show de lasere și artificii.  Va fi amenajat și un ice-bar, iar îndrăgostiții vor putea servi prăjituri și vin fiert lângă inima din gheață amplasată în zonă.  La ora 18.00, Monica Anghel va susține un concert.

Și stațiunea Bușteni este în sărbătoare în acest weekend, cu prilejul “Serbărilor orașului Bușteni” care încep de vineri. Seria de evenimente este deschisă de cea de-a VII-a ediție a Cupei orașului Bușteni la schi alpin, concurs care se va desfășura pe opt categorii de vârstă. Valoarea premiilor care vor fi oferite este de 12.000 de lei.

Sâmbătă va avea loc, la sala de sport din Cartierul Silva, a doua ediție a Cupei orașului Bușteni la lupte greco-romane. Manifestările urmează să se încheie duminică, atunci când va fi organizată finala Cupei orașului Bușteni la fotbal în sală, competiție ajunsă la cea de-a VIII-a ediție.

Sâmbătă, începând cu ora 12.00, vor concerta la pârtia Kalinderu, Lol & Play, Deepcentral, Connect-R și Vunk, iar duminică, de la aceeași oră, vor concerta Antonia și Alex Velea.

Turiștii vor putea schia în weekend, în condiții bune, pe pârtiile din Valea Dorului și Valea Soarelui, din Sinaia, pe pârtia Kalinderu I, din Bușteni, și la Azuga, pe Sorica Începători și Cazacu Începători. Pe restul pârtiilor au apărut petice de pământ, astfel încât acestea nu mai oferă condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.