Minunita si vrajitoarea (4)În februarie,Opera Comica pentru Copii vă provoacă la… DANS! Dacă zilele de luni şi de marţi sunt dedicate spectacolului de balet „Don Quijote”, serile de vineri revin unui alt balet care s-a bucurat de un mare succes de public: „Minunita si vrajitoarea”, producţie apreciată în mod deosebit în urmă cu câţiva ani, când a reprezentat instituţia la Festivalul Internaţional al Copiilor din Sibenik – Croaţia.

Micii şi marii spectactori sunt aşadar invitaţi să se bucure în zilele de vineri ale lunii (14, 21, 28 februarie – ora 17.00) de întâmplările pline de haz prin care trece Minuniţă, povestea baletului fiind bazată pe un basm popular românesc.

Regia şi coregrafia este semnată de Mihai Babuska, artist a cărui carieră a fost puternic marcată de colaborarea cu Opera Naţională Bucureşti, dar şi de cea cu trupa de dans clasic şi contemporan „Fantasio” din Constanţa (creată de Oleg Danovski), în calitate de prim solist. A dansat în toate rolurile majore ale baletului clasic pe scene din ţară şi străinătate, fiind aplaudat în ţări ca Italia, Austria, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, SUA, Japonia, Grecia ş.a.

Pentru mai multe detalii consultaţi site-ul operacomica.ro.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.