supermanStudiourile Warner Bros. au amânat, pentru mai 2016, data de lansare a filmului care îi va aduce pentru prima dată împreună pe marele ecran pe eroii de benzi desenate Superman şi Batman şi care va fi o continuare a lungmetrajului “Man of Steel: Eroul”, de Zack Snyder.

Studiourile Warner Bros. au anunţat în luna iulie că doresc să îi reunească pe super-eroii Superman şi Batman într-un film, a cărui lansare era prevăzută pentru anul 2015.

Filmul, al cărui titlu nu a fost deocamdată stabilit, va fi o continuare a lungmetrajului “Man of Steel: Eroul”, cel mai recent film din franciza “Superman”, lansat în 2013.

Însă, vineri, Warner Bros., o divizie a companiei Time Warner, a anunţat că a luat decizia amânării datei de lansare a acestei pelicule pentru a “acorda timp regizorilor să realizeze pe deplin propria viziune, având în vedere natura vizuală complexă a poveştii”. Decizia a fost luată după ce începerea producţiei filmului a fost decalată pentru al doilea trimestru al acestui an.

Filmul cu cei doi supereroi trebuia să fie lansat pe 17 iulie 2015, însă reprezentanţii Warner Bros. au afirmat că, în acest interval, vor programa lansarea unui lungmetraj despre aventurile lui Peter Pan, al cărui titlu nu a fost încă ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.