Inteligenta copilului tau poate fi stimulata inca inainte de nastere! | |

Inteligenta copilului tau poate fi stimulata inca inainte de nastere!

Share Button

q_natalvitIQ_poster_25sep13X3 (3)Din ce în ce mai multe cercetări evidențiază faptul că inteligența copiilor poate fi stimulată din timpul vieții intrauterine, dar totul se datorează viitoarei mămici care trebuie să aibă un stil de viață cât mai sănătos, ce se traduce în primul rând printr-o alimentatie echilibrată și exerciții fizice periodice.

Oamenii de știință de la Universitatea din Montreal au descoperit că gravidele ce practică 20 de minute de exerciții fizice moderate, de trei ori pe săptămână, pot contribui la dezvoltarea activității cerebrale a viitorului bebeluș. Cercetările au presupus monitorizarea prin electroencefalograme a activității creierului copiilor între opt și 12 zile după nașterea micuților. S-a descoperit că bebelușii ai căror mame au practicat exerciții fizice moderate și nu prezentaseră pe perioada sarcinii contraindicații obstetricale pareau să aibă o capacitate mult mai bună de a procesa sunete.

Pe de altă parte, oamenii de știință americani au descoperit că anumite alimente și suplimente alimentare consumate de gravide în timpul sarcinii afectează în mod pozitiv memoria copilului și capacitatea de a învăța a acestuia.

Există așadar câteva lucruri simple pe care le poți face în sarcină pentru a stimula intelectul bebelușului:

1. Administrează-ți vitaminele prenatale

Creierul fătului are de beneficiat în urma consumului de vitamine prenatale. Datorită combinației de 20 vitamine, minerale și oligoelemente în doze optime, printre care acidul folic, comprimatele din Natalvit IQ scad riscul apariției defectelor de tub neural (creier, coloană) cu până la 92% și contribuie la dezvoltarea cerebrală a copilului în burtica ta.

2. Adaugă acizi grași Omega 3 dietei tale

Natalvit IQ conține capsule cu acizii grași esențiali DHA și EPA, cei mai importanți componenți ai complexului Omega 3. Aceștia contribuie la creșterea și dezvoltarea normală a creierului copilului, coordonarea motorie și dezvoltarea abilităților cognitive și a acuității sale vizuale. Există studii care fac legătura între consumul de DHA de către mamă și coeficientul de inteligență sporit al bebelușilor.

3. Vorbește frecvent și pune-i muzică bebelușului din burtică

Se pare că muzica și comunicarea constantă cu fătul stimulează creșterea și înmulțirea celulelor cerebrale (neuroni) și, de asemenea, stimulează crearea conexiunilor între celulele nervoase. Ajută, în plus, la dezvoltarea emoțională a copilului și la dezvoltarea comunicării.

4. Nu fuma și nu bea alcool

Alcoolul și țigările sunt două dintre cele mai mari pericole pentru făt în timpul sarcinii. Acestea cresc riscul de malformații congenitale și de defecte neuronale grave și afectează sistemul nervos, determinând, pe termen lung, dificultatea copilului de a studia sau de a-şi coordona mişcările.

5. Fă mișcare

Orice formă de mișcare fizică ușoară în sarcină este benefică pentru dezvoltarea creierului bebelușului tău. Atunci când te miști, organismul primește mai mult oxigen, care ajută la dezvoltarea neuronală a fătului.

NatalVit IQ 

NatalVit IQ   este cea mai accesibila si complexa formula de vitamine si acizi grasi Omega 3 pentru protectia completa pre si postnatala a mamei si fatului.

NatalVit IQ   contine capsule cu acizi grasi esentiali DHA si EPA care contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

Datorita combinatiei de 20 vitamine, minerale si oligoelemente in doze optime, printre care acidul folic, comprimatele din NatalVit IQ scad riscul aparitiei defectelor de tub neural cu pana la 92%. De asemenea reduc greata, varsaturile si ametelile din primul trimestru.

Clipboard01

  • NatalVit IQ   contine doza optima de acid folic pentru reducerea riscului aparitiei defectelor de tub neural (creier, coloana).
  • Administrarea comprimatelor de  NatalVit IQ  scade riscul aparitiei malformatiilor congenitale si cel al nasterii premature
  • Reduc simptomatologia asociata primului trimestru de sarcina (greata, varsaturi, ameteli).
  • Adminstrarea capsulelor de NatalVit IQcu DHA si EPA contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

Participa in perioada 3-20 decembrie 2013 la concursul “Fii o mamica chic cu NatalVit IQ si castiga un voucher de 1500 RON cu care iti poti cumpara cele mai frumoase haine pentru femei insarcinate de la Mama Boutique!

natavit - concurs-1

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *