intoxicatieDoi copii de 6 şi 12 ani au fost găsiţi leşinaţi în cadă, de către mama lor, duminică seara, la Dâmboviţa. Băiatul, în vârstă de şase ani, a fost transportat la spital de tatăl lui, dar nu a mai putut fi salvat de medici. Fata, de 12 ani, este în stare stabilă şi se află acum în grija doctorilor, potrivit Ziuaveche.ro

Băiatul de şase ani găsit leşinat în cadă a murit din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, a spus directorul Spitalului Găeşti, acolo unde copilul a fost transportat. Intoxicaţia s-ar fi produs, se pare, din cauza unei improvizaţii la instalaţia de încălzire a apei.

“Băiatul a venit în stop cardio-respirator, cu tensiune zero, puls zero. Se pare că a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon, pentru că familia folosea un aparat pentru încălzirea apei, iar instantul era racordat la o butelie”, a declarat directorul spitalului Găeşti, Elena Olaru, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Şi mama copiilor, s-a prezentat la unitatea medicală tot cu intoxicaţie cu monoxid de carbon, a mai spus şeful spitalului. Fata de 12 ani şi mama sa sunt acum într-o stare bună.

Din primele informaţii, mama celor doi i-ar fi lăsat nesupravegheaţi pe copii în cadă, după ce au făcut baie. Ulterior, când femeia a venit în baie, copiii erau în stare de inconştienţă. Tatăl celor doi i-a luat pe copii cu maşina şi i-a transportat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.