sandra bullockActriţa americană Sandra Bullock, care a adoptat un băieţel în 2010, a declarat, într-o emisiune de televiziune, că îşi doreşte un al doilea copil, informează dailymail.co.uk. Invitată în emisiunea “The View” a Barbarei Walters, difuzată pe postul de televiziune ABC, Bullock a declarat: “Mă gândesc la acest lucru (la un al doilea copil, n.r.) în fiecare zi, pentru că mă simt atât de binecuvântată”.

Potrivit Mediafax, actriţa în vârstă de 49 de ani a explicat că este de părere că fiul ei, Louis, care va împlini 4 ani spre sfârşitul lunii, ar avea nevoie de companie. “Iubeşte oamenii, copiii, le place compania lor”, a spus actriţa despre fiul său. Bullock nu a precizat dacă intenţionează să mai adopte un copil sau să aibă unul biologic.

Louis a început să locuiască cu Sandra şi fostul ei soţ, realizatorul emisiunii TV “Monster Garage” Jesse James, la puţin timp după ce s-a născut, în ianuarie 2010, însă cuplul a ţinut acest lucru secret. În martie 2010 au apărut în presă informaţiile potrivit cărora Jesse a înşelat-o pe Sandra cu Michelle ‘Bombshell’ McGee, dar şi cu alte femei, cei doi despărţindu-se. Sandra a depus actele pentru divorţ în aprilie 2010 şi tot atunci a anunţat că este pe cale să adopte un băieţel, în calitate de părinte singur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.