Dans contemporan pentru copii, la eXplore dance festival

We are the monsters, un performance cu si pentru copiexplorei, va fi prezentat sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00, la sediul Working Art Space and Production in cadrul eXplore dance festival, cel mai important eveniment dedicat dansului contemporan și performance-ului din Romania.

Primul week-end al festivalului ii este dedicat lui Colette Sadler (Marea Britanie, Germania). Artista va prezenta in cadrul festivalului doua spectacole si va sustine un workshop de dans contemporan pentru copii, potrivit b365.ro.

Sambata, 28 septembrie 2013, de la ora 10:00, la sediul WASP din Strada Ion Minulescu 67 – 93 va fi prezentat performance-ul We are the monsters, un performance cu si pentru copii. Creat in decembrie 2011, spectacolul a beneficiat de numeroase rezidente si prezentari, desfasurandu-se pe durata a 25 de minute.

Performance-ul este urmat de un atelier participativ de aproximativ o ora, adresat copiilor cu varste intre 4 si 8 ani. Obiectivul atelierului este de a folosi miscarea, desenul, muzica live, imaginea si o recuzita diversa pentru a descoperi ce anume face corpurile diferite sau monstruoase, creand o legatura cu ceea ce participantii au vazut deja in spectacol.

Duminica, 29 septembrie 2013, ora 20:00, la WASP va fi prezentat spectacolul I not I. “I not I face parte dintr-o instalatie care invita publicul sa patrunda intr-o lume a unei familiaritati straine; haos de gesturi si inertie. Membre si gesturi se elibereaza, prind viata si dobandesc un adevar propriu, intrand pe un taram al formelor si intelesurilor parasite.” – Colette Sadler.

Colette Sadler s-a nascut la Glasgow in 1974. A urmat studii de balet la Scottish Ballet, apoi studii de licenta in arta la Laban Centre din Londra. In 2002 a inceput sa isi dezvolte propria coregrafie realizand un numar de spectacole solo impreuna cu CCA, TRAMWAY Glasgow si NRLA/New Territories festival. Din 2006 locuieste in Berlin si isi promoveaza activitatea prin turnee in Europa. Pe langa activitatea coregrafica, Colette lucreaza ca freelancer, conducand workshopuri in cadrul unor institutii precum Royal Conservatoire Glasgow sau HZT Berlin (curs de licenta).

Biletele se pot achizitiona inainte de fiecare reprezentatie la pretul de 20 lei. Participarea la workshop se face pe baza de inscriere, la adresa workshops@exploredancefestival.ro. Taxa de participare la workshop este de 10 lei/copil, iar locuri disponibile sunt 20. Informatii la telefon 0741.096.035.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *