emily blunt_615Actorii Emily Blunt şi John Krasinski vor deveni părinţi pentru prima dată, în 2014, informează accesshollywood.com. Informaţia a fost confirmată pentru revista People de agentul de presă al actriţei americane.  “Atunci când simt că am parte de sprijinul lui, mă simt invincibilă. Există cineva în spatele tău în zilele tale bune, la fel cum există cineva în faţa ta în zilele tale proaste”, a spus Emily Blunt.  Emily Blunt şi John Krasinski s-au căsătorit în 2010, potrivit Mediafax.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama “Dragoste de-o vară/ My Summer of Love” (2004), apreciat de criticii de specialitate. Actriţa a jucat apoi în “Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producţii americane şi britanice, precum “Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson’s War” (2007), “Tânăra Victoria/ The Young Victoria” (2009) şi “Omul-lup/ The Wolfman” (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune “Fiica lui Gideon/ Gideon’s Daughter” (2007), produs de BBC.

John Krasinski s-a remarcat cu rolurile din serialul “American Dad!” şi din filmele “Dreamgirls”, “Shrek The Third”, “Monştri contra extratereştri” şi “Tărâmul făgăduinţei”. În ultimii ani, actorul a jucat în două seriale TV de mare succes: “The Office” şi “Arrested Development”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.