mtvJustin Timberlake a dominat duminică seară la New York gala MTV Video Music Awards 2013, oferind publicului o surpriză de proporţii – scurta refacere a fostului său grup, N Sync, relatează AFP.

Timberlake, aplaudat în picioare de mii de persoane, a primit cel mai important premiu al serii, Michael Jackson Video Vanguard Award pentru ansamblul carierei, fiindu-i decernat şi premiul pentru cel mai bun videoclip al anului pentru “Mirrors”, relateaza Agerpres.

Pe scena de la Barclays Center din Brooklyn a interpretat un mix cu cele mai cunoscute piese ale sale, printre care “SexyBack”, “Cry me a river”, “Senorita”, “Suit and Tie” şi “Rock your body”, cântând apoi alături de cei patru membri ai fostului său grup – desfiinţat în 2002 – două din hiturile lor, “Girlfriend” şi “Bye Bye Bye”. “Nu merit acest premiu, dar nu îl voi refuza”, a glumit cântăreţul pe care prezentatorul Jimmy Fallon l-a recomandat ca pe “o legendă”.

Bruno Mars a câstigat la această editie premiul pentru cel mai bun videoclip pentru un artist, iar cel pentru o artistă i-a revenit lui Taylor Swift. Premiul pentru cel mai bun videoclip pop i-a fost acordat Selenei Gomez, iar duetul Macklemore & Ryan Lewis a primit statueta pentru cel mai bun videoclip cu mesaj social cu “Same love”.

Printre vedetele care au urcat pe scenă s-au numărat Kanye West, Miley Cyrus în duet cu Robin Thicke interpretând “Blurred Lines”, Jennifer Hudson, Bruno Mars. Lady Gaga a deschis gala cu noul ei single “Applause”, îmbrăcată într-un fel de piesă de sah, cu câteva minute mai târziu rămânând doar într-un bikini în formă de scoică.

Primele MTV Awards au fost decernate în 1984. Căstigătorii primesc o statuetă ce reprezintă un astronaut pe Lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.