focjpgUn baiețel din India în vârstă de doar trei luni se află, pentru a patra oară, la terapie intensivă, cu arsuri grave după ce ar fi luat foc în mod spontan, potrivit Daily Mail, citat de Evz.ro Rahul a ajuns la spital, pentru a patra oară, cu arsuri pe corp și la nivelul capului.

Potrivit medicilor de la spitalul din Chennai, cele patru episoade de combustie spontană s-ar fi produs din cauza secreției de gaze de la nivelul pielii micuțului, care a suferit arsuri la nivelului pieptului și al capului.  “Starea bebelușului este stabilă și este tratat pentru arsuri și cicatrici. Se află sub supraveghere la unitatea de terapie intensivă și ar putea fi externat peste două săptămâni, în funcție de evoluția rănilor”, a explicat R. Narayana Babu, șeful secției de pediatrie.

Medicii au mai precizat că vor efectua o serie de teste pentru a vedea ce fel de gaze ar putea produce organismul micuțului și dacă aceste arsuri au fost într-adevăr provocat de o combustie spontană sau dacă nu cumva părinții micuțului au avut vreo legătură.  Rahul a avut primul episod de combustie spontană când avea numai nouă zile.  “Oamenii credeau că i-am dat noi foc și ne-au marginalizat. Am pierdut aproape totul din cauza acestei afecțiuni”, susține mama bebelușului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.