suri_cruise-131113_b18b924e05Fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, în vârstă de şapte ani, a fost agresată verbal de un fotograf, marţi, în timp ce se îndrepta spre automobilul mamei sale, potrivit Evz.ro

Suri Cruise, împreună cu mama sa, Katie Holmes, şi o colegă de şcoală se aflau într-o plimbare prin New York, atunci când au fost înconjurate de mai mulţi paparazzi, informează contactmusic.com.

În înregistrarea video a acestui incident care a fost postată online, se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperată, începe să strige spre fotografi: “Încercăm să ne urcăm în maşină! Opriţi-vă! Daţi-vă din drum!”.

Atunci când Suri a urcat în automobilul care o aştepta, un fotograf a strigat spre ea: “La revedere, Suri. Eşti un copil răzgâiat!”.

Bărbatul, a cărui identitate nu este deocamdată cunoscută, a fost atenţionat imediat de un alt fotograf, care i-a reproşat faptul că a fost prea aspru cu fiica lui Tom Cruise. Fotograful a replicat indiferent: “Nu-mi pasă. E o scârbă, omule. E un copil mic şi răzgâiat”.