attentionUn zvon nefondat privind găsirea unor copii morţi, cu organele prelevate, i-a speriat pe localnicii din localităţile Stăncuţa, Cuza Vodă, Însurăţei şi Viziru din judeţul Brăila, potrivit Realitatea.net. Chiar dacă nimeni nu a văzut nimic concret, localnicii stau cu frica în sân şi îşi ţin copiii aproape, de teamă să nu li se întâmple ceva rău, scrie obiectivbr.ro. Poliţia şi procurorii infirmă ferm zvonurile bizare.

Noi ne-am făcut treaba, acum e rândul vostru să îi înmormântaţi. Înmormântare uşoară!”. Vestea că un astfel de mesaj a fost aşezat pe cadavrele unor copii a băgat groaza în localnicii din Stăncuţa, Cuza Vodă, Însurăţei şi Viziru. De la mic la mare, sătenii au auzit că ar fi fost găsite în diferite zone ale localităţilor trupurile neînsufleţite ale unor copilaşi, cu organele scoase şi cu bilete şoc. Sătenii stau deja cu grijă, chiar dacă cele auzite nu s-au confirmat, întrebându-se de unde pot veni astfel de informaţii şocante. Cele mai multe victime, au auzit localnicii, ar fi fost descoperite în Pădurea “Viişoara” din Însurăţei, trupul neînsufleţit al unei copile de 11 ani fiind găsit, chipurile, în localitatea Viziru, scrie obiectivbr.ro.

Veştile şoc au ajuns şi la urechea primarului comunei Stăncuţa, Nicu Turcu, care a luat legătura cu poliţiştii, ba chiar şi cu Parchetul de la Însurăţei pentru a verifica informaţiile. “M-au întrebat şi pe mine, dar nu s-au făcut reclamaţii, şeful postului de poliţie nu ştie nimic, am vorbit cu adjunctul, nimic, la Cuza Vodă nimic. Până la urmă am vorbit la Parchetul Însurăţei, la prim-procuror. Mi-a spus că acum vreo săptămână şi la Însurăţei se zvonise că în Pădurea Viişoara sunt nişte copii, dar totul este fals, nu există aşa ceva, astea sunt zvonuri prosteşti.

Chiar dacă nimeni nu a văzut nimic concret, localnicii stau cu frica în sân şi îşi ţin copiii aproape, de teamă să nu li se întâmple ceva rău.