Andreea Raicu a lansat o mini-colectie de haine pentru fetite, in colaborare cu magazinul online Designers for Kids. Piesele pentru micile fashioniste – rochite, fuste si sacouri – sunt moderne, elegante si in acelasi timp isi pastreaza linia lejera specifica varstei,banner_raicu_colectie fiind realizate din materiale naturale si confortabile.

Designer for Kids este primul magazin online pentru copii cu haine si accesorii semnate de nume cunoscute din moda, precum Rhea Costa, George Neagu, Malvenski, Carla Szabo si Zaysha. Pe langa faptul ca aceste piese sunt realizate exclusiv in Romania, proiectul are si o latura sociala: 10% din suma incasata pentru fiecare articol achizitionat de pe magazinul online www.designerforkids.ro merge la organizatia Mia’s Children.

Colectia de haine pentru fetite lansata de Andreea Raicu pentru Designer for Kids are ca tema bulinele vesele si jucause“Mi-a facut o mare placere sa lucrez aceasta mini-colectie de haine pentru copii in cadrul proiectului Designers for Kids. M-au inspirat materialele fine si fluide si am ales sa folosesc bulinele pentru ca mi se par cele mai vesele motive pentru fetite. Nu le-am ales numai pentru ca sunt la moda, ci si pentru ca in amintirile mele, copilaria este strans legata de rochitele cu buline pe care le purtam cu atata bucurie. Pentru mine bulinele au ramas asociate in mod direct cu veselia, joaca, gingasia, finetea. Inseamna feminitate si recunosc ca imi place sa vad fetite imbracate frumos, cochete si atente inca de mici la hainele pe care le poarta.

Sunt piese vestimentare comode, simple, usor de purtat, in care fetitele se pot misca in voie. Am limitat paleta cromatica la alb, rosu si bleumarin, culori ce pot fi combinate cu alte nuante copilaresti, vesele, si sper sa vad cat mai multe fetite bucurandu-se de ele. Am apreciat proiectul Designers for Kids inca de la lansare nu numai pentru grija si atentia cu care a recreat universul copilariei ci si pentru implicarea sociala. Faptul ca 10% din suma platita pe fiecare hainuta merge la organizatia Mia’s Children pentru a imbraca un alt copil fara posibilitati m-a entuziasmat si reprezinta unul dintre motivele pentru care am creat aceasta colectie.” a declarat Andreea Raicu.

Fotografiile pentru aceasta colectie au fost realizate de Andreea Retinschi; http://delirium.ro/; https://www.facebook.com/AndreeaRetinschiPhotography, iar parteneriatul cu magazinul online Designer for Kids vine dupa ce anul trecut Andreea Raicu a lansat impreuna cu PNK Casual propria linie vestimentara pentru adulti, care cuprinde colectiile Simplicity, All White si Stripes.