MAMBricolaj, lanț românesc de magazine de materiale și accesorii pentru mobilă, listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), derulează, până pe 30 iulie, o campanie de reduceri estivale, la o gamă variată de produse și accesorii, iar pentru cumpărături de peste 2.500 de lei din magazinele fizice ale rețelei oferă și transport gratuit. Campania de reduceri este valabilă atât pentru achizițiile din magazinele fizice, cât și la cele online, iar discounturile se aplică pentru o gamă diversă, de la scule și echipamente pentru bricolaj, până la materiale de construcții, decorațiuni sau elemente de mobilier.

Este vară, este perioada vacanțelor, dar totodată și o perioadă foarte potrivită pentru un refresh al casei sau grădinii. De aceea, MAMBricolaj le propune clienților care iau în calcul redecorarea sau vor să experimenteze proiecte de bricolaj să profite, până la finalul acestei luni, de prețuri mai mici la produse și accesorii. Oferta de transport gratuit pentru achizițiile făcute din magazinele fizice vine ca un bonus la această campanie, un avantaj suplimentar oferit clienților care, astfel, nu mai sunt nevoiți să scoată din buzunar bani pentru livrare și își pot optimiza cheltuielile, eficiența fiind dovedită mai ales în cazul celor care dau comenzi de produse din PAL și apelează la serviciul nostru de proiectare pentru realizarea mobilierului”, a declarat Ioana Petre, director de marketing al rețelei MAMBricolaj.

Campania de promoții a MAMBricolaj se desfășoară până pe 30 iulie 2023, în limita stocurilor disponibile, atât pentru achizițiile on-line, cât și în toate magazinele fizice ale rețelei, respectiv, MAM Morarilor – Șoseaua Morarilor, nr. 2A, Sector 2, MAM Luică – strada Luică, nr. 180, Sector 4, MAM Ghencea – Șoseaua Prelungirea Ghencea, nr. 299-301, Sector 6. Discounturile oferite de MAMBricolaj se aplică produselor din toate secțiunile și pot ajunge chiar și la 53% la unele produse din categoria accesorii mobilier, atât în magazinele fizice, cât și în on-line.

MAMBricolaj propune reduceri foarte bune la modele de PAL, pentru clienții care doresc vara aceasta să se ocupe de proiectul lor de mobilier. Tot până pe 30 iulie, oferim și serviciul gratuit de proiectare pentru clienții care își realizează proiectul de mobilier la noi, după finalizarea comenzii produselor necesare”, a precizat  Ioana Petre, director de marketing al rețelei MAMBricolaj.

MAMBricolaj are o ofertă generoasă care însumează un total de peste 10.000 de produse în stoc și alte 8.000 de produse disponibile pe comandă, atât online, cât și în cele trei magazine situate în București, cu ajutorul cărora, orice proiect de mobilier poate deveni realitate. Indiferent de schimbările pe care clienții le au în plan pentru amenajarea locuinței lor, MAMBricolaj pune la dispoziție consultanță, proiectare mobilă, corpuri de serie, accesorii și tot ce este necesar pentru a putea avea o casă de vis.