Skechers, producătorul internațional de încălțăminte, anunță lansarea noilor modele Skechers Hands Free Slip-ins pentru copii, disponibile atât pentru fete, cât și pentru băieți. Cu un design colorat și confortabil, pantofii sport cu șireturi elastice sunt ușor de încălțat, fără a fi nevoie ca cei mici să își folosească mâinile. Ambele modele sunt disponibile atât online, cât și în magazinele Skechers.

Compania a lansat în România noua tehnologie Hands Free Slip-in printr-un eveniment inedit dedicat copiilor. Aceștia au luat parte la numeroase activități distractive, inclusiv unele care să le stimuleze creativitatea. Această tehnologie dedicată încălțămintei pentru copii, adusă de Skechers pe piața din România, vine și cu o serie de caracteristici inovatoare. Pantofii sport au un design plăcut și, mai ales, sunt confortabili pentru cei mici. Colecția se diferențiază prin design-ul special care le permite juniorilor să se încalțe singuri, fără a-și folosi mâinile, într-un mod mult mai simplu și mai rapid. Datorită tălpii moi, confortabile și care absoarbe șocul în timpul mersului, Skechers Slip-ins este perechea ideală de pantofi pentru timpul petrecut la joacă.

Skechers Hands Free Slip-ins™: un proces mai simplu și rapid de încălțare

Acum, cei mici se pot încălța mai rapid și ușor, din picioare sau stând jos, fără să atingă pantofii, datorită tehnologiei Hands Free Slip-in™. Copiii nu mai pierd timpul legându-și șireturile și nu mai au nevoie de ajutorul părinților atunci când se încalță. Cu noua colecție pentru copii, Skechers Slip-ins, totul este mult mai simplu pentru juniori.

Design colorat și îndrăzneț

Skechers Slip-ins pentru copii vine cu pantofi sport în combinații de culori vibrante, dar și pastelate, precum portocaliu, albastru, bleu sau roz deschis. Modelul atrage atenția prin detalii, precum plasa strălucitoare, partea superioară sintetică cu un panou frontal din dantelă elastică sau șireturile colorate. Iar ceea ce face noile modele și mai interesate este faptul că se pot spăla cu ușurință la mașină.

Susținere și rezistență datorită pernei pentru călcâi, Exclusive Heel Pillow™

Ambele modele de încălțăminte sunt dotate cu o pernă rezistentă pentru călcâi, Exclusive Heel Pillow™, care oferă o susținere sigură a piciorului în pantof. În plus, talpa intermediară de susținere absoarbe șocurile, astfel că mersul și alergatul sunt acum mult mai confortabile pentru cei mici. Printre avantajele acestor noi modele se numără și talpa exterioară de tracțiune, care este flexibilă și ideală pentru plimbări, indiferent de suprafața de mers.

Noii Skechers Slip-ins pentru copii sunt acum disponibili în magazinele Skechers. Modelul pentru fete poate fi achiziționat și online de pe fashiondays.ro, iar modelul de băieți se găsește pe distinctive.ro.

SKECHERS, THE COMFORT TECHNOLOGY COMPANY™

Pentru că inovația este cea care primează, Skechers oferă o colecție completă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii.