Noaptea Vrăjitoarelor, din nou la Opera Comică pentru Copii

Unul dintre cele mai iubite evenimente de la Opera Comică pentru Copii, Noaptea Vrăjitoarelor, are loc în acest an în penultimul weekend al lunii octombrie. Proiectul a pornit de la ideea de a aduce în faţă personajele negative interpretate de artişti care merită din plin aplauzele publicului. Pe 21, 22 și 23 octombrie, spectatorii mici și mari sunt așteptați cu cea mai frumoasă costumație pentru a pătrunde în lumea fantastică a poveștilor de pe Calea Giulești nr. 16. Personajele negative din spectacolele Operei Comice pentru Copii – vrăjitoare, troli, regine, căpcăuni, pirați și animale fantastice – își dau întâlnire la o nouă ediție de Noaptea Vrăjitoarelor, singurul eveniment interactiv care le pune într-o lumină bună. Împreună au pregătit pentru micii și marii spectatori întâlniri pline de culoare și neprevăzut!

Noaptea Magiei, în premieră la Opera Comică pentru Copii

Obiecte zburătoare, iepurașul Biribum, porumbeii fermecați, personaje magice din povești și nu numai vin la final de octombrie în Salonul „Mozart” al Operei Comice pentru Copii la Noaptea Magiei. Invocate de Bogdan Muntean, magicianul OCC, ele aduc o ocazie nemaipomenită pentru întreaga familie de a se bucura de un spectacol unic, cu reprezentații succesive, dedicat publicului de orice vârstă. Sunt prezentate cele mai frumoase trucuri din spectacolele de magie ale teatrului, dar și noi momente realizate în colaborare cu spectatorii.

Toamna aceasta, magia adevărată se găsește la Opera Comică pentru Copii pe 28, 29 și 30 octombrie. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Activități în aer liber în continuare disponibile publicului

Curtea OCC este locul unde se desfășoară în weekend Târgul de Toamnă al Copiilor, evenimentul care recreează la oraș atmosfera rustică și bogată în recolte care e prezentă în mediul rural în această perioadă a anului. Ferma OCC, unde cei mici pot vedea de aproape animalele dintr-o gospodărie, atelierele de sculptat dovleci și multe alte meșteșuguri handmade împărtășite de expozanții târgului sunt disponibile publicului în zilele de sâmbătă (10-19) și duminică (10-14), până la jumătatea lunii noiembrie a acestui an. Decorul evenimentului este unul demn de Cartea Recordurilor, căci a făcut parte din spectacolul Vlaicu Vodă și îi poartă pe vizitatorii târgului într-un tărâm rustic, unde poveștile sunt nelipsite și imaginația se poate dezvolta armonios. Accesul în târg este gratuit, iar participarea la activități se efectuează pe bază de tichete, disponibile la Magazinul OCC.

 Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către  soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole  de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, Tururile „În Spatele Cortinei”, ,,Petreceri de ziua de naștere”, ,,Escape Room”, „Aventura Parc”,  „Abonamente” sau „Voluntariat”.