În fiecare weekend din luna august, Colosseum Mall își întâmpină vizitatorii cu un program special, care va include o serie de activități recreative, atât pentru copii, cât și pentru tineri și adulți.  Toate aceste activități fac parte integrantă din noua campanie AUGUST Weekendurile în familie la Colosseum Mall!”

Astfel, în fiecare zi de sambătă și duminică din luna august, bucureștenii își pot petrece timpul liber cu familia la Colosseum Mall și pot participa la o mulțime de evenimente, precum piese de teatru pentru copii, show-uri de magie, stand-up comedy, show de ventrilogie, sesiuni gratuite de masaj, ateliere creative și nu numai.

Teatrul Excelsior va pune în scena în datele de 13 și 20 august Cei 3 purceluși și Cocoselul Neascultator, două piese de teatru foarte îndrăgite de cei mici. Totodată, pentru un plus de magie, Augustin și Magitot vor aduce la Colosseum Mall în datele de 7 și 14 august cele mai noi trucuri, care vor depăși imaginația celor prezenți.

Distracția va fi întreținută și pe 6 și 20 august de Bubble Man Show, iar pe 21 august, Edi Vacariu și Gabriel Gherghe vor oferi vizitatorilor un spectacol inedit de stand-up comedy.

Copiii vor avea ocazia sa participe la două demonstrații de Fun Science cu doi profesori trăzniți, în zilele de 21 și 28 august, în timp ce adulții se pot delecta cu sesiuni gratuite de masaj disponibile în datele de 7 și 14 august.

Mai mult decât atât, vizitatorii centrului comercial vor putea profita de reducerile și ofertele de sezon, întrucât magazinele și restaurantele găzduite de Colosseum Mall au pregătit pe parcursul acestei luni o serie de promoții speciale.

Program activități august Colosseum Mall

Weekendul 6-7 august

Sâmbătă, 6 august:

12:00-18:00 Animatori cu jocuri interactive, face painting și baloane modelate // Grădina Colosseum

12:00-18:00 Vată pe Băț // Grădina Colosseum

12:00-15:00 Personaje pe Picioroange // Mall & Grădina Colosseum

16:00-18:00 Bubble Man Show // Grădina Colosseum

Duminică, 7 august:

12:00-18:00 Massage Corner – ședințe de masaj gratuite + 30 vouchere intrare gratuită pentru copii la Fun Planet // Food Court

12:00-12:50 Show de Magie cu Magicianul Augustin // Food Court

Weekendul 13-14 august

Sâmbătă, 13 august:

12:00 Teatrul Excelsior – Cei 3 Purceluși // Food Court

16:00 Show Ventrilogie cu Crina Zvoboda // Food Court

Duminică, 14 august:

12:00 Show de Magie cu Magicianul Magitot // Food Court

12:00-18:00 Massage Corner – ședințe de masaj gratuite + 30 vouchere intrare gratuită pentru copii la Fun Planet // Food Court

Weekendul 20-21 august

Sâmbătă, 20 august:

12:00 Teatrul Excelsior – Cocoșelul Neascultător // Food Court

12:00-15:00 Personaje pe Picioroange // Grădina Colosseum & Mall

14:00-16:00 Bubble Man Show // Grădina Colosseum

14:00-18:00 Animatori cu jocuri interactive, face painting și baloane modelate // Grădina Colosseum

14:00-18:00 Vată pe băț // Grădina Colosseum

Duminică, 21 august:

12:00-12:50 Fun Science cu doi profesori trăsniți // Food Court

18:00 Stand Up Comedy cu Edi Vacariu și Gabriel Gherghe // Food Court

Weekendul 27-28 august

Sâmbătă, 27 august:

12:00-18:00

 Animatori cu jocuri interactive, face painting și baloane modelate // Grădina Colosseum

Vată pe băț // Grădina Colosseum

Atelier de Creație // Grădina Colosseum

Baloane // Grădina Colosseum

Duminică, 28 august:

12:00-12:50 Fun Science cu doi profesori trăsniți // Food Court

Accesul la toate evenimentele organizate de Colosseum Mall în luna august este gratuit.

Pentru mai multe detalii despre activitățile și magazinele disponibile în Colosseum Mall vă invităm să accesați www.thecolosseum.ro.

Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum Mall oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470, precum și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Colosseum Mall se află:  Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, Sinsay, New Yorker, Deichmann, CCC, Stay Fit, 4F, Teilor, Douglas, Penti, Nala Cosmetics, English Home, Ac&Co, Colin’s, Smyk All for Kids, Noriel, Mumuso, Optiblu, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Vibe Cafe, Uncle John, So Coffee, Pasticceria Flavian Dobre, Presto Restaurant, Noodle Pack, Bunătăți Ardelenești, Mesopotamia, All For Six, La Galleria, Inmedio, Iqos, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.