McDonald’s continuă seria colaborărilor cu Chef Foa și lansează doi noi burgeri premium, în ediție limitată, Epic Beef și Chicken Legend. Păstrând formatul consacrat, care aduce în meniul McDonald’s rețete originale, noii burgerii propun două combinații inedite cu carne de vită și carne de pui, menite să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Cea de-a treia colaborare Chef Foa x McDonald’s continuă provocarea lansată în vara anului 2021, când consumatorii au fost invitați să descopere primii burgeri creați de acesta special pentru McDonald’s. Succesul de care s-a bucurat campania a fost reeditat în toamnă, când alți doi burgeri cu carne de vită și pui au fost introduși în meniu, în ediție limitată. Primăvara aduce noul duo premium marca Chef Foa în restaurantele McDonald’s din toată țara, odată cu lansarea Epic Beef și Chicken Legend.

„Segmentul de burgeri premium a cunoscut o dezvoltare semnificativă, iar așteptările au crescut pe măsură. De aceea, ne-am propus să continuăm să extindem această gamă de produse și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu noi sortimente care oferă aceeași calitate culinară superioară și experiență savuroasă cu care s-au obișnuit. În plus, experiența campaniilor anterioare derulate alături de Chef Foa ne-a permis să dezvoltăm rețete care să răspundă în mod direct preferințelor exprimate de consumatori și apetenței acestora pentru o selecție de gusturi cât mai diversificată.” a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Vedeta Epic Beef include o felie suculentă de carne de vită așezată pe un pat de rucola și salată romană, alături de două sosuri delicioase, de usturoi și de roșii coapte pe grătar, 2 felii de bacon crocant, brânză Cheddar și două felii de roșie, toate așezate cu grijă într-o chiflă pufoasă, presărată cu mălai. Pentru iubitorii gustului de pui, Chicken Legend surprinde printr-o felie fragedă de carne de pui învelită în fulgi de porumb, pe un pat de salată romană și însoțită de un mix proaspăt de ceapă roșie, ardei roșu și castravete, sos de roșii coapte pe grătar și sos ranch, împreună cu două felii de brânză cremoasă și două felii de roșie, într-o chiflă presărată cu mălai.

„Colaborarea cu McDonald’s este o oportunitate ca eu să fac ceea ce îmi place, să creez, să mă distrez și să pot face dreptate ingredientelor, ajungând la cât mai multă lume. Iar dreptatea începe și se formează ușor-ușor, pornind de la ingrediente locale, pentru a evidenția cât mai mult aromele de sezon. Tocmai de aceea, burgerii din această nouă ediție vor fi o călătorie culinară care îți va aminti de cele mai mișto vacanțe de vară cu prietenii.”, a completat Chef Foa.

Burgerii Epic Beef și Chicken Legend vor putea fi comandați în cele 92 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 08 aprilie – 09 iunie 2022, în limita stocului disponibil.