Soții Baldwin își măresc familia: Hilaria și Alec Baldwin au împărtășit știrea pe rețelele de socializare că așteaptă al șaptelea copil.

Hilaria Baldwin a postat un videoclip în care cuplul împărtășește vestea copiilor lor, scriind în legenda „După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză incitantă și uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă”.
„Eram destul de siguri că familia noastră este completă și suntem foarte fericiți de această surpriză”, a continuat viitoarea mamică. „Vă împărtășesc momentul în care le-am spus copiilor – după cum puteți vedea, sunt foarte încântați! Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viața noastră.
Ea a adăugat că bebelușul este „o binecuvântare și un dar în astfel de vremuri nesigure”.
Vestea vine la mai puțin de șase luni după ce Alec Baldwin a fost implicat în scandalul provocat de împușcarea fatală a regizorului de film Halyna Hutchins pe platorurile de filmare ale filmului Rust.
„Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-au experimentat copiii mei cu o familie mare este modul în care inima poate crește cu fiecare nou frate”, a declarat cuplul pentru revista People. „Capacitatea noastră de a iubi continuă să se extindă și de abia așteaptăm să-l îmbrățișăm pe noul nostru micuț în această toamnă!”