Fetiță de 2 ani, bătută de mama ei, ”în direct”, pe Facebook

O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, după ce imagini video cu ea bătându-și fiica, în vârstă de doi ani, au apărut în spațiul public, a anunțat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

Femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare, a mai anunţat IPJ Constanţa.

Mamă a unei fetițe de 2 ani, femei a a primit ordin de restricție după ce imagini video cu ea bătându-și fiica au apărut în spațiul public.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat, în urma vizionării imaginilor o femeie, de 29 de ani, iar din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială”, anunță IPJ Constanța.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, scrie Money.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *