Revolut lansează Stays – Sejururi, serviciul turistic special pentru vacanţe şi călătorii

Revolut, care are peste 1,4 milioane utilizatori în România, lansează Stays – Sejururi, serviciul turistic special pentru vacanţe şi călătorii care promite că va oferi utilizatorilor tarife speciale, fără taxe de rezervare şi posibilitatea de a recupera până la 10% din preţul cazării.

“Revolut, super-aplicaţia globală care are 16 milioane de utilizatori la nivel mondial, din care peste 1,4 milioane în România, anunţă lansarea pe piaţa locală a serviciului său de turism, Sejururi (Stays). Disponibil deja, din vară, pe mai multe pieţe europene, Sejururi le va oferi clienţilor români, din această lună, posibilitatea de a-şi rezerva cazările în ţară şi străinătate direct din aplicaţie, prin doar câteva click-uri”, anunţă compania.

Orice client va putea economisi până la 10% din tranzacţia efectuată prin Stays, în funcţie de planul deţinut. La nivelul cheltuielilor cu cazarea realizate în 2019 de către clienţii Revolut din România, un utilizator ar putea recupera, în medie, până la 61,7 euro pe an, potrivit statisticilor companiei.

În prima jumătate a anului, Revolut a realizat un studiu la care au participat 12.000 de clienţi din 10 ţări şi a analizat intenţiile de mobilitate ale acestora, până la finalul lui 2021. În ciuda restricţiilor care mai existau la acel moment şi care persistă în multe ţări, cei mai mulţi dintre respondenţi şi-au exprimat intenţia de călători – 72% dintre britanici şi spanioli, 84% dintre francezi sau 80% dintre polonezi au declarat că îşi doresc să reia, până la finalul anului, călătoriile, în special în Europa şi mai ales cu ocazia vacanţelor.

“De la închirierea de apartamente pentru o vacanţă la ski sau un city-break până la locaţii luxoase, utilizatorii Revolut din România vor putea descoperi, de acum, numeroase oportunităţi turistice, în timp ce pregătirea vacanţelor şi a călătoriilor va deveni şi mai uşoară, prin intermediul super-aplicaţiei care îşi adaugă noi servicii celor deja cunoscute – curs de schimb valutar avantajos, partajarea notelor de plată, asigurarea de călătorie, acces în lounge-ul aeroportului cu Pass LoungeKey şi altele”, spun reprezentanţii companiei.

Revolut este prima super-aplicaţie financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să îşi folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, aproape 16 milioane de clienţi din lume, din care peste 1,4 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacţii pe lună.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *