Începe concursul pentru directorii de şcoli

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat marţi demararea concursurilor pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Capitală.

Concursul pentru ocuparea acestor posturi vacante se organizează în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, aprobată prin OME nr. 4597/2021, cu modificările şi completările ulterioare.

Conform calendarului de desfăşurare a concursului, în perioada 15 – 26 septembrie are loc depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată.

Pe 8 octombrie se vor stabili centrele speciale de desfăşurare a probei scrise.

Proba scrisă este programată pentru data de 15 octombrie, iar pe 20 octombrie – afişarea rezultatelor finale la proba scrisă.

În perioada 15 noiembrie – 8 decembrie vor avea interviurile.

În data de 17 decembrie este prevăzută validarea rezultatelor finale, iar între 20 şi 22 decembrie – emiterea deciziilor de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

ISMB precizează că lista posturilor vacante în unităţile de învăţământ din Bucureşti este publicată pe site-ul www.ismb.edu.ro, secţiunea Concurs directori.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *