“Shang-Chi”, un nou film cu supereroi din universul Marvel, a avut premiera la Hollywood

Universul Marvel s-a reîntors la Hollywood, unde luni a avut loc premiera mondială a superproducţiei, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, (Shang-Chi şi legenda celor zece inele) un nou film cu supereroi inspirat din personajul Marvel Comics “Shang-Chi”, relatează EFE.

Produs de Marvel Studios şi distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este cel de-al 25-lea film din Universul cinematografic Marvel.

Hollywood Boulevard, bulevardul pe care se găseşte celebrul Walk of Fame, a fost blocat în partea superioară pentru strălucitoarea premieră a filmului “Shang-Chi”, care va fi lansat în cinematografe pe 3 septembrie.

Premiera a avut loc la The El Capitan Theatre, un cinematograf istoric din Los Angeles, situat chiar vizavi de Dolby Theatre, unde are loc anual gala premiilor Oscar.

Contrar prezentărilor online din ultimele luni, premiera filmului “Shang Chi” a avut toate ingredientele unei mari lansări, din care nu au lipsit covorul roşu, bliţurile fotografilor şi ţipetele de admiraţie ale fanilor.

Totuşi, participanţii au fost rugaţi să poarte măşti de protecţie şi să prezinte un test negativ la coronavirus.

Simu Liu este protagonistul acestui film inspirat din cultura asiatică în care mai joacă Awkwafina, Benedict Wong, Michelle Yeoh şi emblematicul Tony Leung.

În frunte cu regizorul Destin Daniel Cretton, marea parte a actorilor au fost prezenţi la premieră.

“Shang-Chi” este povestea unui tânăr expert în arte marţiale, care duce o viaţă obişnuită la San Francisco, însă trecutul său ascunde numeroase secrete. Viaţa tânărului se schimbă complet când trebuie să înfrunte temuta organizaţie Ten Rings.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *