Asociația Culturala Dominium în colaborare cu Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii organizează în perioada 18 – 19 Septembrie, singurul festival de modă destinat copiilor și adolescenților din Romania la Gara Baneasa (Gara Regala) Bucuresti.

Evenimentul va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți, și va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri şi branduri de renume din Romania si nu numai. Festivalul se bucura de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu și Clara Rotescu si nu numai. La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la Milano Luxury care cu aceasta ocazie vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri si tunsori pentru copii și adolescenți intr-un show de hair style “Luxury M. Kids” .

Kids Fashion Week este singurul festival de modă pentru copii și adolescenții din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii , care timp de doua zile va face din București, capitala modei pentru copii.

Ediția din acest an poartă numele de “Expresul Copilariei” si va fi organizata in premiera nationala pe peronul Garii Regale (Gara Baneasa Bucuresti).

Modelele participante vor fi oferite in exclusivitate de Agentia de modeling Kids Model Agency.

Organizatorii evenimentului vor continua programul caritabil “Copii pentru copii” prin care vor dona 10 % din sponsorizări și din încasări pentru tratamentul copiilor cu sindromul Down, de asemenea toate modele participante vor dona 250 lei (taxa de participare) către același program. Prin acest program copiii modele sunt alături de copiii cu sindromul Down și continua programul început de la prima ediția a Kids Fashion Week România.

Astfel, toți iubitorii de fashion şi copilărie, sunt invitaţi să participe la Kids Fashion Week 2021, pe 18 – 19 Septembrie de la orele 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.