Îndrăgitul personaj creat de Alec Blenche, Erus, revine la Opera Comică pentru Copii (OCC) cu cea mai nouă aventură montată pe scenă – spectacolul „Erus și Valea Iubirii”, în regia Anei Crăciun Lambru. Publicul se poate bucura de cinci reprezentații ale acestui musical, programate în perioada 13-15 august, astfel: vineri, de la ora 18:30, sâmbătă și duminică, de la orele 11 și 17.
Alături de prietenii săi, Erus are de înfruntat provocări noi, de data aceasta în Valea Iubirii, un tărâm fermecat, plin de surprize. Până acum, el a călătorit în Valea Răbdării și în cea a Generozității, tot pe scena OCC, de fiecare dată spectacolele jucându-se cu casa închisă. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Întâlniri cu Alec Blenche, autorul cărții Erus și Valea Iubirii

Vineri, sâmbătă și duminică, după fiecare reprezentație a spectacolului „Erus și Valea Iubirii”, Alec Blenche, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți pentru copii de astăzi, oferă autografe, citește povești și cântă alături de micii și marii spectatori.

Jucăriile se transformă în personaje de spectacol

În diminețile din acest weekend, de la ora 10, publicul de toate vârstele este așteptat la spectacolul interactiv „Parada jucăriilor”. Păpuși și jucării care dansează se transformă în personaje din povești, cu ajutorul spectatorilor! Cei mici trebuie neapărat să fie prezenți în curtea Operei Comice pentru Copii, la Căsuța din Copac, unde au întâlnire cu Cenușăreasa, cu Scufița Roșie și Pinocchio, cu Jack din „Jack și vrejul de fasole” și cu alte personaje din lumea basmelor. Numai ei le pot ajuta să se întoarcă în cartea fermecată cu povești.

Filme și atracții în Grădina OCC în weekend

Opera Comică pentru Copii așteaptă în continuare publicul și la filmele de seară. Astfel, programul proiecțiilor include titluri celebre precum: „Pocahontas” (13 august, ora 21, în aer liber, dublat), „Sherman și Peabody” (14 august, ora 21, în aer liber, subtitrat) și „Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi” (16 august, ora 21, în aer liber, subtitrat).

Grădina OCC, amenajată la sediul instituției, este deschisă cu activități în aer liber, în fiecare vineri (orele 16–21), sâmbătă și duminică (orele 10–14 și 16–21). Atracțiile de care se pot bucura copiii sunt Aventura Parc, Grădina cu Fluturi Vii, Trambuline, Carnivorium, Oxigenium, Circuitul de mașinuțe, Expressul OCC, Labirintul, Tirul cu arcul, Copacul păsărilor și Râul cu bărcuțe, plus Piscina cu bile din Sala UnderGrant. De asemenea, în Grădina OCC se desfășoară ateliere originale de creație, iar Magazinul OCC este deschis atât la sediu, cât și online, pe site-ul magazinulocc.ro.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a primit anul acesta Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria D – „Arta spectacolului” din partea Președintelui Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.