Cei mici și cei mari au ocazia să descopere o parte din universul junglei și să cunoască cele mai populare animăluțe sălbatice la expoziția Jungle Park Expo, care are loc în perioada 13-26 iulie 2021, în parcarea centrului comercial Colosseum Mall.

Conceptul Jungle Park aparține Yoyo Events, o companie specializată în evenimente și expoziții internaționale, dedicate în mare parte centrelor comerciale.

Expoziția Jungle Park a facut turul mai multor țări din lume, iar pentru o lungă perioadă de timp a fost prezentă în țări din vestul Europei, printre care Franța, Belgia și Portugalia.

Aflată pentru prima oară în România, expoziția Jungle Park Expo va putea fi vizitată în mod gratuit, în parcarea centrului comercial Coloseum Mall.

Astfel, peste 10 animale 3D vor putea fi admirate și fotografiate pe parcursul celor 14 zile de eveniment. Totodată, vizitatorii vor avea ocazia să descopere o serie de informații cu rol educativ.

Vizitatorii se vor aventura în junglă, învățând despre animale, înconjurați de elemente de butaforie de o calitate excepțională.
Elefantul, zebra, rinocerul, girafa și leul sunt doar o parte din exponatele 3D care vor fi atracția expoziției Jungle Park.

Coordonatele pentru expoziție sunt următoarele: Centrul Comercial Colosseum Mall, Șoseaua Chitilei 284, Sector 1, București.
Pentru mai multe detalii despre evenimentele și activitățile organizate de Colosseum Mall, puteți accesa următoarele pagini:
Website: https://www.thecolosseum.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ColosseumMallBucuresti
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/colosseum-mall-bucharest

Colosseum Mall este situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284. Mallul se prezintă ca fiind un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber.

Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470 și a tramvaiului 45.
Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.