Cea mai mare maternitate din Capitală nu respectă nicio normă europeană în vigoare. La Polizu se nasc mii de copii în fiecare an.

Maternitatea Polizu este cea mai mare din Capitală, iar numai anul trecut, aici, au venit venit pe lume aproape 3.500 de nou-născuți.

Maternitatea nu a mai fost renovată de 20 de ani, iar ultima igienizare și zugrăvire a pereților a fost făcută acum 11 ani.

De joi însă, spitalul este în şantier şi toate intervenţiile au fost redirecţionate pentru ca lucrările să fie gata în cel mai scurt timp.

Banii vin de la companii private şi de la Organizaţia Salvaţi Copiii, dar tot nu sunt îndeajuns pentru întreg proiectul.

Maternitatea Polizu nu a mai fost renovată de 20 de ani și ultima igienizare și zugrăvire a pereților a fost făcută acum 11 ani.

Banii provin din donații, deși spitalul a făcut în repetate rânduri demersuri către Ministerul Sănătății pentru a primi fonduri.

Maternitatea va fi închisă toată vara, iar cele 700 de nașteri programate aici au fost redirecționate spre alte spitale.

Lucrările de renovare ar trebui să se încheie la începutul lunii spetembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.