Povești inspirate de vară la Plaza România

Călătorie în timp. Imagini din copilăria scriitorilor români.

La Plaza România, iubitorii de literatură mai pot vizita, până pe 30 iunie, expoziția Călătorie în timp. Imagini din copilăria scriitorilor români. Fotografii și instantanee din arhiva MNLR surprind casa natală a lui Alexandru Vlahuță, viața scriitorilor născuți în ținuturile împădurite ale Albaniei, a celor care au copilărit în case de lemn cu specific românesc, în conace boierești sau în case din Chapelle-Anthenaise (Franța), dar și copilăria descendenților din familii voievodale românești sau a unor luptători români în Războiul de Independență.

Expoziția este organizată cu sprijinul Plaza România în parteneriat cu MNLR și Centrul pentru Tineret al Municipiului București, și mai poate fi descoperită și explorată până la finalul lunii, la etajul 1, zona atrium a centrului comercial.

Amatorii de shopping pot găsi detalii și despre promoții pe pagina de Facebook a Plaza România, dar și în incinta centrului comercial pentru că s-a dat startul reducerilor de vară și s-a deschis sezonul cumpărăturilor de vacanță.

Expoziția interactivă și educativă „Corpul uman pentru copii”

Plaza România găzduiește una dintre cele mai inedite și interesante expoziții interactive pentru cei mici, “Corpul uman pentru copii”, care are loc în perioada 25 iunie – 25 iulie, la etajul 1, zona Rotondă a centrului comercial.

Expoziția este un proiect educativ fascinant care își propune să le ofere copiilor, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, o experiență de învățare unică si creativă, în perioada vacanței de vară, dar și o oportunitate de a explora opțiuni profesionale de viitor.
Așadar, copiii vor învăța despre corpul uman și despre cum funcționează acesta, vor descoperi fascinanta lume a simțurilor, vor afla modul în care creierul controlează numeroase funcții ale organismului și vor învăța despre inimă, mușchi sau oase, prin jocuri interactive și experimente educative, realizate cu ajutorul tehnologiei pe bază de realitate augumentată. De asemenea, cei mai curajoși mici „doctori” vor putea să intre în „sala de operații” și să simuleze, prin joacă, o intervenție chirurgicală reală.

Programul expoziției este de luni până vineri, între orele 14:00-20:00, iar în weekend, între orele 10:00-20:00. Tururile ghidate vor dura aproximativ 45 minute, vor începe la oră fixă și vor avea maxim 25 de copii participanți. Se vor respecta toate măsurile de protecție în vigoare. Accesul la tur se face pe bază de bilet de intrare, iar rezervările se pot realiza online, accesând următorul link: https://bit.ly/CorpulUmanpentruCopii

“Corpul uman pentru copii” face parte dintr-un proiect educativ mai amplu, conceput pentru cei mici, găzduit de Plaza România.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *