Flavia Mihășan a născut un băiețel chiar în ziua în care fostul său coleg, Dani Oțil s-a căsătorit. Frumoasa cunoscută pentru aparițiile sexy de la emisiunile Antena 1 și Marius Moldovan mai au un băiat, scrie Money.ro.

”Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce şi bun! Te iubim fără limite, copilul nostru!”, acesta a fost mesajul care a însoţit emoţionante imagini pe care fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” le-a făcut publice. Fosta dansatoare profesionistă care va împlinit în curând 37 de ani se pregătesc pentru alt moment special în familia lor, aniversarea băiețelului lor, Carol, care va împlini doi ani.

Dacă până să de dedice vieții de familie făcea furori cu ținute mulate, Flavia Mihășan, cândva una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune, s-a schimbat radical. A renunțat la aparițiile sale sexy și s-a dedicat vieții de mămică, concentrate pe creșterea copiilor săi. Fosta vedetă de televiziune și-ar fi dorit să facă și nunta înaintea venirii pe lume a celui de-al doilea băiețel, însă pandemia i-a tricat planurile.

Chiar dacă, de dragul vremurilor când era în lumina reflectoarelor s-a înscris în concursul ”Cea mai sexy mămică” din fosta sa emisiune- ”Neatza cu Răzvan și Dani”-, Flavia Mihășan e fericită în noua sa viață și nu vrea să se reîntoarcă în televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.