În această conjunctură pandemică, dar si prin prisma evoluției preferințelor românilor, aceștia se orientează din ce în ce mai mult către vacanțele în România, în natură, în unități de cazare mai mici, pe care le pot închiria integral pentru familie sau grupul de prieteni.

Odată cu situația actuală, Rentakub a anunțat lansarea unei platforme online destinată exclusiv rezervărilor pentru casele de vacanță și cabanelor, decizie luată în urma creșterii semnificative a interesului atât din partea turiștilor, cât și din partea celor interesați să dezvolte un astfel de business.

Platforma pentru rezervări case de vacanță funcționează ca un marketplace unde se regăsesc casele de vacanță Kub din rețea, pregătite de a primi turiști, dar și case de vacanță partenere care vor să dezvolte noi capacități de cazare conform conceptului Rentakub. De asemenea, cei care vor să își listeze casele de vacanță, care pot fi închiriate doar integral, au această posibilitate, folosind platforma dedicată. Investiția inițială în dezvoltarea platformei se ridică la aproximativ 10.000 euro, iar în acest moment casele de vacanță se pot lista pentru atragerea de noi turiști.

Scopul platformei este de a deveni principalul loc unde turistul poate închiria case de vacanță în fiecare zonă din România, iar pentru a avea un număr cât mai mare de case de vacanță listate în platformă, planul pentru dezvoltare presupune două verticale: pe de-o parte, platforma le oferă partenerilor din rețea posibilitatea de a se lista pentru a beneficia de un flux complet – de la construirea Kub-ului, până la listarea în platformă, cu scopul atragerii de turiști, astfel încât partenerii din rețea să beneficieze de o structură de business completă, iar pe de altă parte, cu scopul de a oferi turiștilor acces la un număr cât mai mare de unități de cazare tip casă de vacanță. De asemenea, este permisă listarea în platformă și a altor case de vacanță care se pot închiria integral, acestea fiind denumite case de vacanță partenere.

Unicitatea platformei este dată de faptul că plata se face doar prin intermediul cardului, iar disponibilitatea proprietăților listate pe platformă este actualizată în timp real, confirmarea plății și a rezervării fiind instantanee. La finalizarea rezervării, turistul primește automat factura pentru serviciile dorite. Anularea este gratuită.

„Avem planul ca în maximum doi ani platforma Rentakub.com să devină locul de referință pentru cei care își doresc să închirieze o casă de vacanță/vilă/cabană. În continuare, ne vom axa pe atragerea de parteneri în rețeaua Rentakub și vom promova cu prioritate case de vacanță Kub pentru că ele oferă posibilitatea standardizării și garanția unui confort armonizat, dar am decis să ne deschidem și către case de vacanță deja existente pentru a accelera extinderea conceptului. Este prima și singura platformă dedicată 100% caselor de vacanță, unde rezervarea se face online, prin câteva clickuri, turistul fiind direcționat către partenerul Rentakub din zona dorită de acesta”, a spus Costi Zărnescu, fondator Rentakub.

În acest moment sunt prezente case de vacanță ce fac parte din rețeaua Rentakub în Bacău, Băile Felix, Râșnov, Slănic Moldova, Bran, Cluj, Sibiu, Harghita-Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.